Obnovit stránku

Recenze PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá

Zajímají Vás názory a recenze na PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá i vy.
PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá - Brašna na notebook
PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá
Skladem > 5 ks
729,-
Do košíku
Diana, Ladceflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá
Ověřený nákup
Elegantný dizajn
Na 14" notebook optimálne veľká
Dostatočné polstrovanie zvnútra
Oddelená priehradka na tablet alebo dokumenty, časopis..
Vonkajšie vrecko na perá, myš, externý disk..
Kovové pracky na popruhu cez rameno
Zatiaľ nič
0 ×Nahlásit
Jakub, Plzeňflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalita
0 ×Nahlásit
Igor, Nitraflag
Hodnoceno 03.05.2023, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi kompaktná, pokial niekto má v pláne nosiť iba NB a nič iné
Okren NB a zdroju sa tam toho už veľa nezmestí
Polstrovanie by mohlo byť lepšie, hlavne stredová prepážka ktorá oddeluje NB od ostatného príslušenstva v hlavnej časti tašky je obyčajná šuštiaková látka bez ochrany NB.
0 ×Nahlásit
Marián, Ružombeokflag
Hodnoceno 13.10.2022, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá
Ověřený nákup
jednoduchá taška pre váš notebook alebo macbook
3 samostatné uzatváracie preihradky, do jednej si dáte notebook a papiere, do druhej nabíjačku, perá a drobnosti, a tretia je malinká na nejaké doklady alebo telefón
ostal som milo prekvapený, kvalite nemám čo vyčítať
ak nie ste náročný a hľadáte dáku tašku, kde zbalíte notebook s adaptérom tak nemáte nad čím rozmýšľať
za tú cenu asi nič
0 ×Nahlásit
Eduard, Brno 2flag
Hodnoceno 18.05.2022, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" šedá
Ověřený nákup
stredne veľká
pevná
dá sa nasadiť na kufor
vnútri je veľa priestoru, aj na tablet
má popruhy na zavesenie o rameno aj keď to z obrázku nie je zjavné
asi vodeodolný, ešte nevyskúšané, ale vyzerá to tak
kvalitná značka už napohľad
ten šikmý otvor naozaj nie je dosť veľký pre väčšie mobily, ale nie je to výrazná škoda, hneď nad tým je jeden väčší
0 ×Nahlásit
SOFTIP, a.s., Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 24.05.2021, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup
Kvalitná a pekná taška za dobrú cenu.
0 ×Nahlásit
Václav, Horyflag
Hodnoceno 02.07.2020, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup
Nosím tam veškeré vybavení pro práci, nabíječky, iPad Pro 12,9”, MacBook Air, dokumenty, mys pera, pití
Prostorný
Začíná docházet místo v tasce
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostrava - Koblovflag
Hodnoceno 21.03.2020, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup
Praktická
Spousta kapes
Možnost uložit i tablet 10.1 palců
Ideální do práce
0 ×Nahlásit
Petra Nekvasilová Hanušová, Liběchovflag
Hodnoceno 01.03.2020, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup
Je opravdu velmi krásná
Nejsou
0 ×Nahlásit
Lukáš, Zlínflag
Hodnoceno 26.04.2019, varianta PORT DESIGNS Sydney Toploading 14" černá
Ověřený nákup
Je idealni a za ty penize uplne vyborna
Nema kapsu na klice
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14