Obnovit stránku

Recenze Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá

Zajímají Vás názory a recenze na Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá i vy.
Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá - Mobilní telefon
Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá
Prodej skončil
Zákazník, České Budějoviceflag
Hodnoceno 07.03.2023, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá
Ověřený nákup
Byl to dárek pro bratra co hodně hraje hry, spokojenost.
0 ×Nahlásit
František, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 16.01.2023, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá
Ověřený nákup
Chtěl jsem obměnit svůj Realme 7. Nechtěl jsem si zvykat na jiné prostředí jiné značky mobilu, takže zn. Realme byla jasná volba. Přečetl jsem recenze, hodnocení a vybral telefon, který je lepší, výkonnější a myslím po té krátké době používání, opravdu lepší ve všech směrech. Byl jsem taky limitován "svým" cenovým stropem. Mobil jsem koupil, podle mě, za skvělou cenu 7089,- Kč. Na všech ostatních eshopech byl dražší o několik tisíc korun. Bonusem, pro mě příjemným, byl dárek k telefonu a to digitální předplatné Hospodářských novin.
Krásný displej se 120 Hz
Rychlý procesor. Oproti starému "Realme" opravdu rozdíl
Příkladné zpracování, krásná modrá, ale asi náchylná na otisky, ale už je objednán transparentní obal. Obal v balení (tmavý) totiž ta krásná záda schová.
Krásné balení v pěkné krabici se superrychlou nabíječkou, ochranným krytem a nalepenou ochrannou fólií na dispeji
Opravdu rychlé, ale rychlé nabíjení
5G. Kdo vyzkouší asi už nechce jinak. Bohužel pokrytí trochu pokulhává (Vdf).
Při tom rychlém nabíjení se telefon celkem zahřívá
Toto není vada telefonu. Ale přestože jsem přenášel "starý" Realme 7 do Realme GT Neo pomocí Phoneclone spousta aplikací prostě potřebuje přeinstalaci, novou autentizaci (AirBank, Česká spořitelna) atd, takže počítejte s dost časem než to všechno dáte.
Telefon se 2x aktualizoval na novější systém, takže tohle doporučuji dělat, když jste na wifi
Možná je to pocit, ale telefonu "chutná" baterie. Zdá se mi, že se vybíjí rychleji než starý Realme. A to nemám trvale zapnuto 120 Hz, nemám režim GT. No uvidíme.
0 ×Nahlásit
Daniel, Církviceflag
Hodnoceno 06.09.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB černá
Ověřený nákup
Používám ten mobil dvanáct hodin denně každý den několik měsíců a bez problému. Za tuhle cenu budete těžko hledat takhle rychlí telefon.
Rychlost
Kvalita
Baterie vydrží den když ten mobil opravdu používáte. Foťák není až tak špatný jak tu někteří uvádějí
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.08.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB černá
Ověřený nákup
Cena, vzhľadom na excelentný výkon
Rýchlosť, stabilita, dizajn
66W nabíjanie
Púzdro a 66W nabíjačka v balení
Nenašiel som žiadne a že som sa snažil
0 ×Nahlásit
Roman, Prahaflag
Hodnoceno 12.05.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB černá
Ověřený nákup
Samsung a iphone uz nikdy. Cena - kvalita =100%
65w nabijecka
Rychlost 120hz
5g
Nic
0 ×Nahlásit
Eliška, Zlínflag
Hodnoceno 10.05.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB modrá
Ověřený nákup
spokojenost, v rodine mame 3 kusy - vse vporadku. Doporučuji
výkonný - neseká se
rychlá čtečka otisku i přes sklo (možnost odemykání obličejem)
krásná barva!
vhodný na hry
vhodný na focení - krásné snímky
výdrž baterie
čtečka otisku není v tlačítku jak alza uvádí! - trochu mne zklamalo ale čtečka v displayi je skvělá i přes ochranné sklo.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.04.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 256GB černá
Ověřený nákup
Mohu doporučit. Dobrý poměr cena / výkon. Parádní a vysoce návyková rychlost 5G připojení. Ovšem vzhledem k ne dokonalému pokrytí sítěmi 5G se mi občas stává, že najednou mi telefon hlásí " bez připojení k síti internetu". Po chvíli přejde na LTE, ale ten přechod by mohl být rychlejší.
velmi rychlé nabíjení
120 Hz display
5G je dost návykové
velmi rychlý
Když píšu zprávu v Messengeru nebo WhatsAppu, tak kvůli nešťastně umistěné ikonce pro návrat na hlavní panel těsně pod mezerníkem, se mi často stává, že než dokončím zprávu, tak i několikrát si nechtěně aplikaci zavřu. Ale to je zatím jediné negativum na které jsem po prvních deseti dnech s tímto telefonem narazil
0 ×Nahlásit
Flowersdecor s.r.o., Praha 9flag
Hodnoceno 31.03.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 256GB zelená
Ověřený nákup
Moc dobrá mašina. Nabíjení do 100% 20-30min
Dobrý soft, různé zajímavé vynálezy
lehký
Hezký vzhléd
0 ×Nahlásit
Lumír, Praha 1flag
Hodnoceno 25.02.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB černá
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Skvělej display
Baterka
Nabíjení
Fotky
Software
Rychlost
Ikonky se mi nelíbí
Dodaný kryt není protizkluzový
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.01.2022, varianta Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB černá
Ověřený nákup
Veľký displej,stereo reproduktory, rýchle nabíjanie, ochranné sklo gorilla gllas 5, plus nalepená fólia od výrobcu.
Zatiaľ som nezistil
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03