Obnovit stránku

Recenze Rockit - Přenosné houpadlo kočárku

Zajímají Vás názory a recenze na Rockit - Přenosné houpadlo kočárku? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rockit - Přenosné houpadlo kočárku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rockit - Přenosné houpadlo kočárku i vy.
Rockit - Přenosné houpadlo kočárku - Houpátko na kočárek
Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Skladem > 5 ks
1 059,-
Do košíku
Tomáš, Hviezdoslavovflag
Hodnoceno 12.04.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Praktický dizajn malej raketky s jednoduchým použitím
Bohužiaľ veľmi slabé na uspanie dieťaťa, malý na nás skôr pozeral, či to naozaj myslíme vážne :D
Balenie je bez batérií a na ich vloženie je potrebný dlhý srobovak čo nejaký čas zaberie
Nesplnilo očakávania a tovar sme po troch dňoch skúšania vrátili
0 ×Nahlásit
Jana, Prievidzaflag
Hodnoceno 30.03.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Tiche
Prakticke
Rychlo vybija baterky
0 ×Nahlásit
Pavel, Jablonec nad Nisou 2flag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Rychle se vybíjí, špatně drží na kočárku
0 ×Nahlásit
Dominika, Česká Lípa 1flag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prodloužení spaní u dítěte ktere reaguje když kocar zastaví
Možnost přiděláni na cokoliv, třeba postýlku
Komplikovaná výměna baterií přes šroubky uložené hluboko v plastu. Musela jsem kvůli tomu kupovat i šroubovák jelikož nešlo díky úzkém otvoru použít Gola sadu
0 ×Nahlásit
Kateřina, Moravské Budějoviceflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
drnca za vás
tichý chod
hezký vzhled
nastavitelná intenzita
voděodolnost
musíte myslet na to,že se po 60min vypne (jakmile se zastaví dcera je vzhůru)
0 ×Nahlásit
Petr, Dašiceflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Ušetří spousty houpání
Dobrý systém upevnění
Nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Perfektna vec pre kazdeho kocikujuceho rodica!
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Kupoval som ako dar. Ja ešte deti nemám. Ale po mesiaci používania si to nevedia vynachváliť. Hlavne každý večer to zapínajú. Pekne to papa baterie takže si nakúpte do zásoby.
Vraj uspi každé dieťa
Dlhá vydrž batérii
Nastaviteľná intenzita
Baterky sa vymieňajú len s použitím šroubovaka
0 ×Nahlásit
Gabriela, Poprad 1flag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výhodou sú voľne ruky v prípade, že je bábätko nekľudné a maminka si potrebuje niečo vybaviť/urobiť.
0 ×Nahlásit
Dominika, Náchodflag
Hodnoceno 25.09.2023, varianta Rockit - Přenosné houpadlo kočárku
Ověřený nákup
Zajímavá vychytávka, ale spánku našeho dítěte bohužel nepomohla.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09