Obnovit stránku

Recenze Romoss PEA40PF 40000mAh

Zajímají Vás názory a recenze na Romoss PEA40PF 40000mAh? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 92 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Romoss PEA40PF 40000mAh. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Romoss PEA40PF 40000mAh i vy.
Romoss PEA40PF 40000mAh - Powerbanka
Romoss PEA40PF 40000mAh
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
999,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Nabíjel jsem s ní vše co má USB, od sluchátek, chytré hodinky, Handsfree , mobil, tablet i notebook.
Powerbanka s dlouhou výdrží což oceníte zejména při delším pobytu v přírodě kde nemáte přístup k elektrické zásuvce.
Trochu vyšší hmotnost
0 ×Nahlásit
Jozef, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Prve nabijanie powerbanky ma vyplasilo. Nepodarilo sa mi ju nabit na viac ako 86%. Po pouzivani (nabijani zariadeni) som ju nabil a slo to pekne na 100%. Velmi milo ma prekvapilo, ze pre nabijanie propojeneho zariadenia nie je potrebne stlacat tlacidlo. Po nabiti sa nabijanie ukonci. Pri nabijani powerbanky nedochadza k prehrievaniu. Powerbanka je tepla, ale nie horuca (narozdiel od inych, kt. som pouzival za poslednych 12 rokov, po nabiti boli horuce)
velka kapacita
funguje rychlo nabijanie (ale nie je to warp)
ma viac portov
nabija aj cez USB-C
pre nabijanie propojeneho zariadenia nie je potrebne stlacit tlacidlo. Po nabiti sa nabijanie zariadenia vypne.
powerbanka ma display ktory ukazuje stav baterie a po stlaceni tlacidla aj nabijacie napatie a prud
vaha - powerbanka je naozaj tazka
nabijanie pripojenych zariadeni sa priposobi zariadeniu s najpomalsim nabijanim
0 ×Nahlásit
Michal, Prahaflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Kapacita 40000 mAh je při 3,7V, takže při 5V nabíjení má cca 29600 mAh. Myslete na to při výběru.
Velká kapacita akumulátoru
Display ukazuje aktuální nabití powerbanky, napětí a proud který protéká.
Služný výběr portů
Nemožnost nabíjet více zařízení různým napětím, vždy se přizpůsobuje nejnižšímu možnému. Tz. nejde současně nabít notebook + např. hodinky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Zakoupil jsem powerbanku a nabil jí na 100% a když jsem si jí druhý den vzal tak měla 94% pokud se to stane znova budu ji muset vratit a poridit si jinou
Velká výdrž
Rychlé nabíjení
Težká
Z ničeho nic se sama vybíjí
Za den bez používaní zmizí 7% z kapacity když je nabitá na 100%
0 ×Nahlásit
Róbert, Popradflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Plne vyskusam produkt na Balaton sounde 2024, tak az potom budem mudrejsi, ze co je toto za produkt. No kazdopadne je dost tazky a skladovatelny, cize odporucam nieco lahsie a mensie, toto len tak do kabelky abo batohu nehodis.
Kapacita
Displaj
Mnozstvo portov
Velkost
Vaha
Dlzka nabijania
0 ×Nahlásit
Jakub, Trutnov 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
V dnešní době už nedoporučuji, jsou na trhu lepší varianty.
Dlouhá výdrž
Cena
Velká, těžká power banka
Šíleně pomalé nabíjení
Velké staré USB a mikro USB konektory k ničemu
0 ×Nahlásit
Barbora, Ostopoviceflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Powerbanka má velmi dobrý poměr cena/výkon, tj. za málo peněz má velkou kapacitu a umí i docela slušně rychle nabíjet zařízení. Některé jiné zdroje psaly o podpoře pass-through (tj. současné nabíjení PB a připojeného zařízení), což potřebujeme, a proto jsme zkusily PB zakoupit. Ale bohužel to neumí a to ani trochu (jiné PB sice neumí plnohodnotné pass-through, ale umí aspoň částěčně snižit nabijecí proud a funguje to v omezeném režimu). U této PB se podstatě zastaví nabíjení PB a téměř i nabíjení připojeného zařízení. Museli jsme kvůli tomu PB nakonec vrátit a poohlédnout se jinde. Poznámka k úplnému nabití/vybití PB před používáním: Někdo tu zmiňuje, že to nutné není. Ano, Li-Pol baterie to nepotřebují. Není to však kvůli "aktivaci" baterie, ale kvůli kalibraci displeje a správnému/přesnému zobrazování kapacity baterie (jinak PB bude např. vybitá, i když bude hlásit cca 20 % stavu; nebo se nedobije na 100 % apod.).
cena za 40 Ah powerbanku
displej zobrazující kapacitu baterie, napětí (V) a nabijecí proud (A)
rychlé nabíjení (12-13h)
powerbanka vůbec nepodporuje pass-through, tj. současné nabíjení PB a připojeného zařízení
velká a těžká (o trochu vetší a těžší než jiné 40 Ah PB)
0 ×Nahlásit
Pavel, Těšeticeflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velká kapacita
Velká a těžká PB
0 ×Nahlásit
Jiří, Most 1flag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Upozornění v krabičce je papírek s pokyny který uvadí kompletní vybití baterie a nabití. Powerbanka má Li pol baterii která tento krok nevyžaduje 👍🏻
0 ×Nahlásit
Zákazník, Příbram 8flag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta Romoss PEA40PF 40000mAh
Ověřený nákup
Super!!!!
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02