Obnovit stránku

Recenze Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist

Zajímají Vás názory a recenze na Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 67 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist i vy.
Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist - Zastřihovač
Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Vladimír, Milovice nad Labem 1flag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Za mě spokojenost, svou práci odvede jak má. Jsem zvědavý na výdrž baterie. Používám každých 14 dní.
Sedne do ruky
Přisvicovací dioda
Hezký design
Raději bych uvítal dobíjecí
Není cestovní pouzdro
0 ×Nahlásit
Roman, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Strojček je síce tichý, nešklbe, ale to je všetko. Oproti Philips čo som mal pred tým je to slabučké. Bzučí ako komár, ale chĺpky moc neberie. Svetielko je na strojčeku len na efekt.
Tichý chod
Nešklbe
Slabý výkon
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 6 - Střešoviceflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dělá co má. jednoduchá údržba. Dobrá koupě.
0 ×Nahlásit
Peter, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
maly, spratny, nesklbe a zastrihava dobre
mohlo by k nemu byt cestovne puzdro
0 ×Nahlásit
Jakub, Kopřivniceflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Perfektni zastříhávač.
světýlka
tichý provoz
plastová krytka
velikost
ocenil bych obal pro cestování
0 ×Nahlásit
Adam, Prahaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Velmi rychle koroduje
Skoro nic neholí
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Slaby ako caj
neskutocne slaby vykon
vyrobok som vratil
0 ×Nahlásit
Lukáš, Hostomice pod Brdyflag
Hodnoceno 20.05.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Určitě super strojek. Je vodotěsný, což určitě v koupelně oceníte.
Dobře zastřihuje
Vodotěsný
Světýlko nic moc neosvětlý
V balení není baterie
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.05.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Za cenu super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.05.2023, varianta Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Ověřený nákup
Jsem relativně spokojený s Rowenta TN3011F0. Jeho kompaktní design je pohodlný při používání a umožňuje snadné dosažení obtížných míst. Zastřihovač se relativně dobře vypořádává s odstraňováním chloupků v nose a uších. Přesnost zastřihovače je přijatelná, ačkoli občas vyžaduje opakované průchody pro dokonalý výsledek. Zastřihovač je také snadno čistitelný a voděodolný, což usnadňuje údržbu. Zatím jsem nezaznamenal žádné výrazné problémy s výkonem zastřihovače. Baterie drží dostatečně dlouho, aby vydržela několik použití, a nabíjení je jednoduché. Celkově lze říci, že jedná o solidní zastřihovač na chloupky v nose a uších. Přestože není bezchybný, plní svůj účel a nabízí přijatelný výkon za rozumnou cenu.
Lehce se čistí
Lze použít ve sprše
Solidní výdrž na baterii
Mohl by být více přesný
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01