Obnovit stránku

Recenze Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1

Zajímají Vás názory a recenze na Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1 i vy.
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1 - Zastřihovač
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Skladem > 5 ks
1 999,-
Do košíku
Emanuel, Rokycanyflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Rowenta TN944MF0 Selectium Formula 1®
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ještě jse nepoužil.
0 ×Nahlásit
Josef, Nymburkflag
Hodnoceno 16.07.2023, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
už roky stříhá a furt ostrý
produkt na roky !
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.11.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
!!!!!! POZOR !!!! NEKUPOVAT !!!!!! Je to hrozný šmejd! Při projektování břitů se musel někdo po*at, když tam dal jen jeden šroubek, který se neustále uvolňuje, čepel se vychýlí a strojek vás dořeže a neoholí. Neuvěřitelné, jak tohle může být na trhu.
žádné
nekvalitní zpracování
uvolněné šroubky
žádný nástavec nefunguje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.09.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
Zastrihávač bol fajn, kým sa pri vkladaní zastrihávacej hlavice neodlomili 2 plastové výčnelky. Hlavica tým pádom nedrží a zastrihávač je nepoužiteľný. Takisto sa plastové "hrebienky" posúvajú vo svojom rozsahu a začiatok hlavy máte ostrihaný s napr. 18 mm nadstavcom a pri odpore vlasov sa to posunie na minimálnu hodnotu, napr. 12 mm. Držať si jedným prstom nadstavec počas polhodinového holenia/zastrihávania sa prosto nedá. Verdikt Rowenty (nie Alzy) znie: Spôsobené mechanickým poškodením (=zamietnutá reklamácia). Vyslovene neodporúčam.
Množstvo nadstavcov
Výdrž batérie
Relatívny tichý
Nízka výrobná kvalita, krehký plast
Nadstavce sa po pár mesiacoch používania posúvajú, nedajú sa zaaretovať (napr. pri nadstavci 3-8 mm pri nastavení 8 mm sa pri čo i len malom odpore nadstavec posunie na 3 mm). Platí to o nadstavcoch na vlasy i telo.
Neholí úplne nahladko.
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Veselí nad Lužnicíflag
Hodnoceno 18.08.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
spňuje požadavek
0 ×Nahlásit
Matej, Žilina 7flag
Hodnoceno 27.04.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
Strasny smejd s dobrymi recenziami (nechapem). Za take hrozne peniaze som teda cakal viac. Budem pisat e-mail vyrobcovi a som zvedavy ako sa k tomu postavi. A asi ho budem aj reklamovat. Silne neodporucam.
asi ziadne
vydrzal len jedno strihanie (pouzivany iba na vlasy)
nestriha, kmase
navod je iba obrazkovy, zato text o zhode so standardmi EU a ekologickej livkidacii je vo vsetkych jazykoch
navod neobsahuje popis, na co je ktory nastavec
navod neobsahuje ani podmienky a sposob naolejovania
nastavce sa pri strihani nabiju statickou elektrinou a vlasy neodpadavaju, lepia sa na nastavec a upchavaju strihac
bateria sa po 3 mesiacoch od plneho nabitia sama vybije na polovicu a tak pred pouzitim treba strojcek zase nabit
0 ×Nahlásit
Michal, Dlha nad Oravouflag
Hodnoceno 25.03.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
Kvalita a prevedenie výborné, no to že to má potitanové brity zatiaľ nevidím ako žiadny benefit, čakal by som, že to bude lepšie zastrihovať.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.03.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
Najlepší, ľahký, celé telo kompletka na jedno nabitie
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 05.02.2022, varianta Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1
Ověřený nákup
Vzhled
Kvalita
Příslušenství
0 ×Nahlásit
Erika, Brnoflag
Hodnoceno 11.01.2022, varianta Rowenta TN9440F4 Selectium Style 10v1
Ověřený nákup
splnil očakávanie
odporúčam,prítel je moc spokojený
žádne
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13