Obnovit stránku

Recenze Samsung Galaxy Buds Live White

Zajímají Vás názory a recenze na Samsung Galaxy Buds Live White? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Samsung Galaxy Buds Live White. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Samsung Galaxy Buds Live White i vy.
Samsung Galaxy Buds Live White - Bezdrátová sluchátka
Samsung Galaxy Buds Live White
Prodej skončil
Tomáš, Přerovflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
hůř se mi nasazovali, pak až hráli opravdu luxusně, jenže pak mě z nich začali bolet po delším poslechu uši, i když jsem zkoušel jiné gumičky i usazení v uchu, pecky mi to nedělají, tak jsem tyhle vrátil a pořídil pecky do uší 🙂
hrají velmi velmi dobře, ale až po správném nasazení
správně si je nasadit byl pro mě problém, pak až měli luxusní zvuk
bolely mě po nich uši, i když jsem s tím bojovat a chtěl si je nechat
hůř se mi trefovala dotyková plocha na ovládání
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Skvělá sluchátka
Dobře drží, netlačí, někdy si sahám na uši, jestli je mám, nebo ne. Člověk o nich skoro neví
Fajn zvuk
Ovládání poklepem není úplně spolehlivé
ANC je trash. Ale kdo by si kupoval pecky na odhlučnění
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10flag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Hrají perfektně, mají dobré ANC a v uchu o nich skoro nevíte, a ačkoliv jsem to od tohohle tvaru nečekal, drží v uchu skvěle i při běhání.
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Skvěle drží v uších
Neotřelý vzhled
Skvělý zvuk
Doplňkové funkce u Samsung telefonů
Spolehlivé bluetooth spojení, které nevypadává
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.06.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Dobrá baterka
Zvuk
0 ×Nahlásit
NikiSoft s.r.o, Malackyflag
Hodnoceno 27.04.2023, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Male
Rýchle pripojenie
Odhlucnenie nejako nefunguje
Občas stráca pripojenie k mobilu aj keď sú v ušiach a mobil vo vrecku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.09.2022, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Byl jsem překvapen jak PŘÍJEMNĚ sedí v uších; nebolí, netlačí, skoro nejdou cítit.
Moc dobrý zvuk a basy, na to, že to nejsou špunty.
Po pár hodinách vás vůbec nebolí
Aplikace je bohužel dost omezená a "osekaná" na ostatní androidy - více funkcí má bohužel Samsung telefony, dá se to nějak vydržet.
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Jirkov 1flag
Hodnoceno 18.06.2022, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Zvuk
Výdrž baterie
Pohodlné
0 ×Nahlásit
Peter, Červený Hrádokflag
Hodnoceno 14.06.2022, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
Slúchadlá nie sú pre ten typ človeka ktorý chce mať ANC lebo nerobí nič a míňa baterku ale sú veľmi pohodlné a veľmi ich necítiť z mojej skúsenosti, pripojenie nielen sa Samsung je rýchle. Nechápem negatívne recenzie lebo sú naozaj dobré
Dobrá kvalita zvuku
bezdrôtové nabíjanie
Milisekundové pripojenie ku telefónu ako aj ku hodinkám
Extrémna pohodlnosť
Celková kvalita
Výdrž batérie s vypnutým ANC
ANC nerobí skoro nič lebo slúchadlá sa nezasúvajú do uší ale zostávajú trochu vonku
0 ×Nahlásit
Jiří, Koniceflag
Hodnoceno 14.06.2022, varianta Samsung Galaxy Buds Live White
Ověřený nákup
výborný zvuk
dobře sedí v uchu
levé sluchátku se odpojí už když dám mobil do kapsy, proč netuším...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01