Obnovit stránku

Recenze Samsung Galaxy Fit3 růžový

Zajímají Vás názory a recenze na Samsung Galaxy Fit3 růžový? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 136 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Samsung Galaxy Fit3 růžový. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Samsung Galaxy Fit3 růžový i vy.
Samsung Galaxy Fit3 růžový - Fitness náramek
Samsung Galaxy Fit3 růžový
Skladem > 5 ks
1 499,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
ideální velikost i na menší zápěstí
dlouhá výdrž baterie
jednuché ovládání
plynulost párování s telefonem
0 ×Nahlásit
Peter, Stupavaflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
Toto zariadenie som dostal zadarmo k novemu Galaxy telefonu, takze som bol zvedavy co dokaze ponuknut v porovnani s mojimi Galaxy Watch hodinkami - na prvy pohlad to vypadalo ako idealne fitness zariadenie bez dalsich zbytocnych aplikacii a funkcii, co je pre mna osobne uplne najdolezitejsie, avsak prave ako fitness zariadenie su Galaxy Watch na ovela vyssej urovni. Galaxy Watch dokazu bez problemov automaticky zaznamenat vacsinu aktivit, kdezto Fit3 nemali ani potuchy ked som spravil 50 km na bicykli a vacsinu casu som mal pulz okolo 120, dokonca mi miesto toho zahadne zaratali 10 tisic krokov. Pri behani vybehne notifikacia o absencii GPS akonahle sa vzdialim od telefonu, takze cele meranie je skor odhad na slepo. Senzor tepu sa obcas pocas dna zblazni a ukazuje mi v klude chvilkovo hodnoty okolo stovky, paradoxne moje Galaxy Watch maju presne opacny problem a v klude na nich zvykne tep priebezne spadnut na 50, takze zjavne Samsung zariadenia stale zapasia aj s takto elementarnymi meraniami a je uplne jedno ako na tesno mam hodinky na zapasti. V zasade by som teda Fit3 hodnotil len ako lepsi krokomer a z tohto pohladu je aj takato cena za mna vysoka.
Vydrz baterie
Nepresne meranie senzorov
Automaticke sledovanie aktivit nedotiahnute
Absencia GPS
Senzor vytlaci hlboku stopu na zapasti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 stříbrný
Ověřený nákup
Náramek sám o sobě skvělý, ale po 2 hodinách nošení a oddálení se odpojil od mobilu a odmítal se znovu připojit bez toho, aniž bych ho musela dát zpět do továrního nastavení. Hodinky jsem vrátila a koupila si ty samé, ale po druhé a začalo se to dít znovu. Asi je to mobilem, ale nevidím kde by byl problém(mám Android 11), jinak je to vážně škoda, protože na těch pár hodin co fungoval, jsem s ním byla nanejvýš spokojena.
veliký výběr ciferníků(+nastavení vlastních fotek)
přehledný design(jak aplikace tak samotný náramek)
příjemný na zápěstí a během sportu ho absolutně necítím
dlouhá výdrž baterie
rychlé nabíjení
ovládání hudby
spousta funkcí
nabíjecí kabel má konec USB-C->nový adaptér
neustálé odpojováni od mobilu i po 3 metrech
přehnané počítáni kroků
0 ×Nahlásit
Jozef, Krakovany v Čecháchflag
Hodnoceno 07.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 růžový
Ověřený nákup
Kvalitní samsung výrobek
K telefonu samsung ideální
Dlouhá výdrž baterie
Možnost nastavení fotky jako tapeta
0 ×Nahlásit
Tereza, Dolní Dobroučflag
Hodnoceno 03.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
Po třech dnech poškrábaný displej při běžném použití...
Často se odpojují od mobilu
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 10 - Štěrboholyflag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
Bezproblémové spárování s telefonem
Možnost nastavení vzhledu
Rychlé nabíjení
Příjemný náramek (byť má nestandardní zapínání, které mi ale vlastně vyhovuje)
14denní výdrž je sci-fi :)
0 ×Nahlásit
Matúš, Banská Štiavnica 1flag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
vydrz baterie
krokomer je nepouzitelny kroky to pocita niekedy aj 4x naviac aj ked je naramok polozeny na stole tak si neviem predstavit ako realne moze pocitat napr kalorie pri sporte
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Brno 38flag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 růžový
Ověřený nákup
Náramek po zakoupení nefungoval, neustále se odpojoval takže jsem jej dal na reklamaci, po "opravě" se náramek pro změnu zasekl úplně a nešel ani připojit. Dostal jsem nový, který opět nefunguje. Alza servis mi jej tedy 3x vrátil jako "opravu" nebo výměnu i přesto, že jsme pokaždé žádal o vrácení peněz.
Nic
Neustále se odpojuje i po reklamaci
Po "opravě" se nebyl schopný napojit vůbec
U nového náramku problémy přetrvaly
0 ×Nahlásit
Josef, Kutná Horaflag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Krásný displej
hodně slabá baterka, dobíjení po 2 dnech
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 9 - Černý Mostflag
Hodnoceno 29.06.2024, varianta Samsung Galaxy Fit3 šedý
Ověřený nákup
lehký náramek
měří vcelku přesně
gumový krátký pásek
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17