Obnovit stránku

Recenze SanDisk SD UHS-I 2Y

Zajímají Vás názory a recenze na SanDisk SD UHS-I 2Y? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SanDisk SD UHS-I 2Y. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SanDisk SD UHS-I 2Y i vy.
SanDisk SD UHS-I 2Y - Čtečka karet
SanDisk SD UHS-I 2Y
Skladem > 5 ks
349,-
Do košíku
Petr, Brnoflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vysoké rychlosti čtení i zápisu, neomezuje ani rychlé SD karty
Solidní zpracování
Ruzumná cena
0 ×Nahlásit
Vladimír, Trnavaflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
100%
0 ×Nahlásit
Petr, Mníšek pod Brdyflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
moc velká
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Škoda, že ani po prečítaní recenzií na internete som nenašiel nič prevratného, nechal som sa ovplyvniť iba značkou. Počkáme, čo čas ukáže.
skoro spĺňa moje očakávania, avšak jedinou výhodou je iba jeho veľkosť.
Predpokladám, že môj kus je nekvalitne otestovaný. Karta, ktorá by tam mala vkĺznuť ako Janko do Marienky, sa zasekáva a chvíľu som si myslel, že je to moja chyba. Avšak, ako ma skúsenosti naučili, "keď to neide, zober si väčšie kladivo", stalo sa. S veľkou silou prichádza ... karta v čítačke. Platíte za značku, no nie za kvalitu.
0 ×Nahlásit
Ján, Záborskéflag
Hodnoceno 11.05.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Aj po dohej dobe stale funkcna
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 16.03.2023, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Dávajte si pozor, SD karta ide dnu VEĽMI ŤAŽKO, až som mal pocit, že som kúpil nekompatibilné zariadenie. Po prečítaní recenzií na Amazone som zistil, že to je blbo vyrobený výrobok. Pri zasúvaní karty máte pocit, že ju dnu ani nezmestíte a pri vyťahovaní, že ju zlomíte na polovicu. Funguje, kartu ešte nepoškodilo. Mám čítačku 2 dni, uvidíme :D be aware guys
Funguje
Ťažká manipulácia
0 ×Nahlásit
Marcel, Brnoflag
Hodnoceno 19.09.2022, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Funguje :-)
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 10flag
Hodnoceno 18.11.2020, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Zatím funguje dobře a rychle.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Stupavaflag
Hodnoceno 05.03.2020, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Funguje ako má.
Ťažšie sa zasúva aj vyťahuje SD karta.
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 23.02.2020, varianta SanDisk SD UHS-I 2Y
Ověřený nákup
Spolehlivý výrobek
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01