Obnovit stránku

Recenze Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL

Zajímají Vás názory a recenze na Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL? U nás má zatím hodnocení 3,2 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL i vy.
Sava 29" DECK 9.0  vel 21" /XL - Elektrokolo
Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL
Skladem > 5 ks
49 990,-
Do košíku
Ivo, Nymburkflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dosud neodzkoušeno
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.06.2023, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 19" /L
Ověřený nákup
Batéria vydrzi naozaj veľmi dlho , škoda ze nie je umiestnená zvrchu ale zospodu
Dobrá vydrž batérie
0 ×Nahlásit
Peter, Hnúšťa 1flag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 21" /XL
Ověřený nákup
Moja skusenost je velmi zla. Vyzeralo to dobre zo zaciatku. Jazdil som len rovny asfalt. Az kym som nesiel kopcom dole po betonovej ceste s velkym sklanatym zrnom. Pribrzdoval som a baterka vypadla. To je neuveritelne. Vobec nie narocny teren. Sklamanie je velke. Bicykel je tym padom aj nebezpecny.
Predna brzda brzdi vyborne
Bafang motor taha
Prehadzovacka prehadzuje pekne
Ram ako taky vyzera kvalitny
Je to neuveritelne, ale baterka vypadava - presne tak ako pisal Miro zo Svitu v komentari skor. Myslel som, ze to bolo tym, ze on zle zalozil baterku. Ale nie. Daval som si extra pozor, aby bola vzdy zalozena spravne. Pred kazdou jazdou som skontroloval, aby bola v spravne pozicii. Aj tak. Pri mensej nerovnosti baterka okamzite vypadne. Uzatvaraci system zjavne nie je dizajnovany na taku vahu baterky. Tym padom bicykel je pouzitelny iba na dokonale rovnom povrchu, kde nie su absolutne ziadne otrasy. Dal som to na reklamaciu. Potom dopisem ako to dopadlo.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 21.02.2023, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 19" /L
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
0 ×Nahlásit
Miroslav, Svitflag
Hodnoceno 23.07.2022, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 19" /L
Ověřený nákup
Po skusenosti z Alzov ziadne
V ziadnom pripade nekupovat!
Po zaplateni okamzitej vymeny 161,3€ len same vyhovorky aby tovar nemuseli vymenit.
Ziadny servis na Slovensku a nahradne dieli nieje sanca pozhanat, lebo su atipických rozmerov.
Je to blud za ktory vyhodote kopec eur a nemoste ho pouzivat, lebo stale sa nieco ulomi zoderie a v mojom pripade strhnu zaviti na uchytenie pedalu.
Nikdy viac!!!
0 ×Nahlásit
Pavel, chebflag
Hodnoceno 28.05.2022, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 17" /M
Ověřený nákup
Kolo nebo baterie se samo vybíjí i při vypnutí. Přes den nabízím na příští den , večer vypojim a ráno najdu jen dvě čárky.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Svitflag
Hodnoceno 14.01.2022, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 19" /L
Ověřený nákup
bateria mi v teréne vypadla z rámu ,aj keď bola uzamknutá.... hrká v ráme, musel som riešiť stahovacou páskou.
nepremyslené umiestnenie batérie 🔋,zospodu.
slabé brzdy,vraj zastaví aj na obrubníku 😄
nie je indikátor nabíjania batérie.
bateria 20 Ah, nevydrží pri prevýšeni nad 400 m,do kopca ani 40 km, inak nejakých 70 km v miernom teréne.
0 ×Nahlásit
Dušan, Uničovflag
Hodnoceno 27.05.2021, varianta Sava 29" DECK 9.0 vel 19" /L
Ověřený nákup
Nula
Po týdnu nefunguje, žádný servis ani odvolání.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08