Obnovit stránku

Recenze Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey

Zajímají Vás názory a recenze na Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey i vy.
Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey - Elektrokolo
Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey
Prodej skončil
Zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Žádné jsem nenašel.
Kolo jsem zakoupil v Alze v akci za 29900 Kč , fungovalo já má, tak zhruba týden, už při rozbalení jsem zjistil, že konektor na nabíjení je v rámu úplně mimo otvor . Po vymontování baterie to pomohlo, aspoň se dalo dobít. Jinak je hlučné brzdy nic moc a po pár km se začal vypínat motor. Vyskočila chyba a konec. Po týdnu jsem to vzdal a odvezl zpět . Silně nedoporučuji
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Krátošiceflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel. 21"/XL -grey
Ověřený nákup
baterie
hmotnost kola
nic
0 ×Nahlásit
Vladimír, Břeclavflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Po ujetí cca 300km můžu hodnotit tak, že výrobek nejen splnil mé očekávání, ale v mnohém předčil.
Jsem "navýsost" spokojen !!!
Žádné jsem nezjistil.
0 ×Nahlásit
FAREN SLOVAKIA, s.r.o., Martin 1flag
Hodnoceno 28.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.17"/M -grey
Ověřený nákup
dobra cena
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
silný motor, velká baterie
provedení je úměrně ceně, jako obyčejné elektrokolo
koupeno ve slevě za 30tis, ( to dávalo velký smysl )
přesnost slícování dílů, baterka je trochu na křivo a nejde nabíjet s baterkou na kole ( může to být chyba ks )
slabé brzdy ( až se opotřebují tak se tam dají jiné kotouče a brzdiče )
většina slabin je optikou při porovnání s kolem 2x dražším , takže je to pochopitelné
motor klasický problém levných motorů ( zabírá od určitých otáček , nemá lineární charakteristiku )
0 ×Nahlásit
Dušan, Třebechovice pod Orebemflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Najeto zatím cca 200 km, jsem za ty peníze (50%) velice spokojen.
Máme od této značky již pár let horské kolo - bez problémů, tak doufám, že to bude stejné.
Na elektrokolo celkem lehké, super je stojánek v základní výbavě.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Pomer cena výkon
Hrajúca batéria
0 ×Nahlásit
Michal, Nitra 11flag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Sava DECK 9.1+ som kúpil pre svoju priateľku, ja som si kúpil DECK 9.2+ ktorý je naprosto rovnaký bicykel len má iný motor a prednú odpruženú vidlicu. Bicykel ma dobrý chod a motor je dosť výkonný pre neobežného človeka. Bicykel má iba 10 prevodov takže nieje vhodný do náročného terénu, veľkého stúpania. Výdrž batérie je dobrá, 1km=1% tak reálne sa dá spraviť 100km nenáročným terénom ale počítajte menej okolo 80km. Udávaných 180km je nereálnych hádam iba po rovine bez vetra alebo s pomocou vetra v chrbáte :).
Pekný vzhľad
Karbónový rám T700
V základnej výbave sú tiež stojan a pedále
Prehadzovačka nastavená od výroby
Kvalitne zabalený
Kryt batérie nelícuje rovnomerne z rámom
Bateria vrzgá v ráme počas jazdy
Slabšie brzdy TEKTRO
Chýbajúci manuál na zostavenie v balení.
Nedostatočne naplnená zadná brzda brzdovým olejom
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
21.09.2023
Dobrý den, děkujeme za upozornění a omlouváme se. Ohledně návodu Vás budou kontaktovat kolegové z péče o zákazníky napřímo. Hezký den
Vojtěch, Kralice nad Oslavouflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Lehké, dobře se na měm jede.
Poměr cena /výkon
Balení chodí bez návodu.
Po 100 km skřípe.
Motor spíná a vypíná se zpožděním, ale dá se zvyknout
Motor je hlasitější
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta Sava 29" DECK 9.1+ vel.19"/L -grey
Ověřený nákup
Super pomer cena vykon
Mozna hmotnost
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14