Obnovit stránku

Recenze SCAMP Slim

Zajímají Vás názory a recenze na SCAMP Slim? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SCAMP Slim. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SCAMP Slim i vy.
SCAMP Slim - Těhotenský pás
SCAMP Slim
Skladem > 10 ks
409,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
Fungoval bez problémů
Skvělá cena
0 ×Nahlásit
Václav, Dlouhá Lhotaflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
jednoducha montaz
vetsi pocit bezpeci pro zenu
neprekazi kdyz jede netehotny
0 ×Nahlásit
Daniela, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používám už nějakou dobu a vše v pořádku.
0 ×Nahlásit
Kristýna, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za tu cenu poměrně bytelné - v porovnání s dražšími modely jednodušší, ale naprosto dostačující systém
U produktu na stránkách Alza málo informací a i obrázky neukazují přesně, jak produkt vypadá a funguje
Video, co je u produktu, ukazuje jiný typ od stejné značky - nešlo adekvátně posoudit, že výrobek není vhodný pro moje auto a budu ho tudíž vracet, což mě stojí čas a peníze
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tento produkt je take certifikovany u TUV - avsak neni to uvedeno na obrazcich nebo v popisu. Tato informace je uvedena az u yrobku stejne znacky vyssi cenove kategorie, ackoliv vsechny maj i stejnou certificaci. Napada me snaha obchodnika spise nabidnout zakaznikovi drazsi vyrobek, ackoliv jsou oba certifikovany stejne?
Splnuje ocekavani, dobry pomer cena/vykon.
0 ×Nahlásit
Josef, Prahaflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
plní, co má
chabý manuál výrobce... pomohl až youtube tutoriál, jak se má správně uchytit na sedadle.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Brnoflag
Hodnoceno 05.04.2021, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
Kvalitní
Dobrá cena
Krátký, budeme vracet
0 ×Nahlásit
Milan, České Budějoviceflag
Hodnoceno 20.10.2020, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
Ideální řešení, které ostatním na sedadle nepřekáží
0 ×Nahlásit
Iveta, Brušperkflag
Hodnoceno 17.11.2019, varianta SCAMP Slim
Ověřený nákup
používám asi měsíc a zatím slouží dobře
pás má praktickou sponu, kterou při výstupu stačí odepnout, čímž umístění těh.pásu zůstane nastavené pro těhotnou pro rychlé zapnutí při opětovném zapínání
používáním této spony zároveň nedochází ke zbytečnému namáhání a oslabování druků, které plní tu hlavní funkci těh.pásu - "držet vše dole mimo břicho"
přijatelná cena
zatím žádné
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03