Obnovit stránku

Recenze Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej

Zajímají Vás názory a recenze na Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej? U nás má zatím hodnocení 3,6 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej i vy.
Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej - Ochranná fólie
Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Skladem > 10 ks
169,-
Do košíku
Martin, Bratislavaflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Fólia ako taká je fajn - z príjemného materiálu, dobre kryje display, ale je veľmi slabo narezaná v miestach, kde sa má oddeliť, čo jednak komplikuje aplikáciu a dvak je to natoľko extrémne, že hrozí pri oddeľovaní poškodenie fólie (rezy, ak si pomôžete žiletkou/rezačom, deformácie fólie, ak to skúsite silou)
Moja obľúbená mokrá aplikácia umožňujúca presne doladiť polohu
Pevná fólia, povrch je ale na dotyk príjemný mierne mäkký (nie je to ako hladký tvrdý celofán).
Veľmi slabo vyrezané otvory pre reproduktor, kameru aj samotný obvod fólie - pripravte si veľmi ostrý nôž/žiletku/rezač, aby ste ich vedeli dostať von - tak či tak sa mi to v prípade malého okrúhleho otvoru pre kameru nepodarilo bez poškodenia fólie v blízkom okolí.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Holedečflag
Hodnoceno 21.10.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
dobře ochrání
pohodlná aplikace
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.10.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
Absolutně nepoužitelné, fólie nejde oddělit od vrchní vrstvy, naprosto nerozumím, jak Alza může takový výrobek prodávat! Vyhozené peníze.
Úplně k ničemu
0 ×Nahlásit
Petr, Uherské Hradiště - Sadyflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
Nedostatečně proseklý tvar displeje, nešlo absolutně oddělit, nepoužitelné. Nedoporučuji.
0 ×Nahlásit
Wonderful crew s.r.o., Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
Nemá vyřezané otvory
je takřka nemožné i při zkušenostech s lepením skel to nalepit dobře
balení obsahuje zbytečné množstí lahvičky, kterou pak máte na vyhození akorát
Je to tenká folie co nic moc nevydrží
0 ×Nahlásit
Lenka, Praha Jarovflag
Hodnoceno 16.09.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
Velke mínus, balení jsem rovnou vyhodila, špatně vyřízlé otvory pro vnitřní otvory/ kamera, mikrofon
Nekupovat!
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
špatně vyřezané otvory pro reproduktor atd
0 ×Nahlásit
Peter, Turčianske Tepliceflag
Hodnoceno 06.08.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Alza by tento typ fólie už nemala ponúkať, lebo je nekvalitná
Fólia nebola vôbec perforovaná,
Nedala sa použiť , oddeliť časti , ktoré som potreboval vybrať
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup
Po velmi složitém "vyříznutí" otvorů se tam dostal různě prach, který šel velmi složitě odstranit. Něco málo tam zůstalo a tudíž výsledek je nic moc. No, uvidíme, jak to bude s životností, ale zatím převládá zklamání a příště asi budu volit tvrzené sklo.
Na displeji velmi tenká
velmi složitě se vyřezávají otvory pro sluchátko a foťák
Velmi složitá instalace s dost nejasným výsledkem
0 ×Nahlásit
Robert, Planá nad Lužnicíflag
Hodnoceno 31.05.2023, varianta Screenshield APPLE iPhone SE 2020 na na displej
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Koupil jsem 2 ks teto folie. V krabicce je jakysi plastovy obdelnik. Obrys casti, kterou mate sejmout a nalepit na mobil, je spatne vyrazeny. Musite ho temer trhat..tzn. folii natahovat a tim i deformovat. Otvor na reproduktor je take nepruchodny, sundaval jsem ho po nalepeni na mobil spendlikem. Hruza!
Ochranny obal nejde oddelit od podkladu, obrysy telefonu a pruchodu jsou spatne vyrazeny
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13