Obnovit stránku

Recenze Seasonic Focus GM 650 Gold

Zajímají Vás názory a recenze na Seasonic Focus GM 650 Gold? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 115 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Seasonic Focus GM 650 Gold. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Seasonic Focus GM 650 Gold i vy.
Seasonic Focus GM 650 Gold - Počítačový zdroj
Seasonic Focus GM 650 Gold
Momentálně nedostupné
Marcel, Tvrdošovceflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta Seasonic Focus GM 550 Gold
Ověřený nákup
Kvalitný tichý zdroj
7 rokov záruka
podľa meraní úsporný
Nepríjemný pach čo ide zo zdroja (asi lepidlá a el. komponenty).. ani po týždni nezmizli, neviem či to je normálne
0 ×Nahlásit
Ondřej, Červenkaflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta Seasonic Focus GM 850 Gold
Ověřený nákup
Seasonic
tichý ventilátor
goodies v balení - stahovací pásky jak jednorázové, tak i na suchý zip a pouch na kabely
není plně modulární, na pevno je MOBO 24pin, CPU 8pin a 2 dvojité větve 6+2pin PCIE
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 7 - Holešoviceflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Seasonic Focus GM 750 Gold
Ověřený nákup
modulárne káble
zatiaľ nič, uvidíme, jak dlho vydrží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Seasonic Focus GM 650 Gold
Ověřený nákup
Výborné provozní vlastnosti.
Minimální hlučnost.
Dostatečně dlouhá a příjemně ohebná kabeláž.
Skvělý poměr cena vs kvalita.
Žádné nejsou.
0 ×Nahlásit
Radek, Dolní Jirčanyflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta Seasonic Focus GM 650 Gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatím bez připomínek
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Pragueflag
Hodnoceno 03.09.2023, varianta Seasonic Focus GM 650 Gold
Ověřený nákup
Velmi tichý
Slušná výbava kabelů
0 ×Nahlásit
Ivan, Plzeňflag
Hodnoceno 25.08.2023, varianta Seasonic Focus GM 850 Gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Když jej potřebujete, nezbývá nic jiného než přiměřeně drahej koupit. Ale je tichej, dokud se nehraje vůbec se netočí ventilátor. Jinak jsem nahrazoval také seasonic ale jen 600w, jelikož nová GK vyžadovala 16 pinové napájení.. Vlastně jsem si uvědomil,že předchozí zdroj je již v PC několik upgradů ! Což již je téměř 10 let k naprosté spokojenosti. A tak proto důvěra v tuto značku.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.08.2023, varianta Seasonic Focus GM 650 Gold
Ověřený nákup
funguje spolahlivo
0 ×Nahlásit
Pavel, Radosticeflag
Hodnoceno 23.07.2023, varianta Seasonic Focus GM 850 Gold
Ověřený nákup
Seasonic mám hodně rád a zdroje dělá super jen tento je trochu zastaralý co se týče výbavy. Je dost blbý když koupíte tento zdroj za cca 3500 a zjistíte že nemá dva 8 pin nebo 4 4 pinové napájecí větve pro cpu. Všechny nové desky to mají a dokonce mají i hlídání jestli to máte zapojené , takže si musíte koupit redukci. Zajímavé je že o tisíc korun levnější zdroj to má a přitom je od stejného výrobce.
Zdroj jako takový je špičkový
nemá k sobě dostatek kabelů
0 ×Nahlásit
Stanislav, Kladruby Česká Republikaflag
Hodnoceno 03.07.2023, varianta Seasonic Focus GM 850 Gold
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalita
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13