Obnovit stránku

Recenze Sencor SCT 5017BMR

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SCT 5017BMR? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SCT 5017BMR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SCT 5017BMR i vy.
Sencor SCT 5017BMR - Autorádio
Sencor SCT 5017BMR
Skladem > 5 ks
999,-
Do košíku
Miroslav, Brnoflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
nehraje levý kanál
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
Poměr cena/výkon
Design
Decentní podsvícení (bílá/modrá)
Bezproblémové párování BT (Android i Apple)
Občas je potřeba trochu víc síly na odejmutí panelu
0 ×Nahlásit
Zákazník, Hrádek u Rokycanflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bluetooth
Jednoduché ovládání
Naprd montážní manuál
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
Na Škodu Fabia MK1 to funguje dobře, ale budete potřebovat anténní adaptér, který si můžete objednat i na Alze (Carpoint anténní adaptér ISO-DIN samice 50Ohm -> samec 120Ohm).
0 ×Nahlásit
Martin, Hradec Královéflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rádio s BT a mikrofonem za super peníze, hraje dobře, mohu jen doporučit.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
Cena
Funkce
Lehce horší vkládání karty oproti jiným
0 ×Nahlásit
Pavel, Přerovflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
Vzhledem k ceně absolutní spokojenost, překvapivě dobře funguje i funkce telefonování. Rozhodně doporučuji, za tu cenu skvělé rádio, pokud člověk není vyloženě audiofil tak do běžného auta stačí.
Rozumná kvalita zvuku
Jednoduché spárování BT
Jednoduché ovládání i nastavování
Velice dobrý poměr cena/výkon
Horší zpracování (kvalita plastů)
jedna barva podsvícení
0 ×Nahlásit
Adéla, Jesenecflag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
Občas jsem musela rádio resetovat tím způsobem, že jsem vytáhla pojistku. Poté znovu naskočilo a fungovalo úplně normálně. Stalo se to tak 3x za rok
0 ×Nahlásit
Marián, Vrbovéflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kúpené nie pre mňa.. hra slušne, kúpené kvôli bluetooth na hudbu z telefónu čo spĺňa dobre hrá čisto
0 ×Nahlásit
Libor, Prahaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Sencor SCT 5017BMR
Ověřený nákup
velmi mě rádio překvapilo
čistý zvuk
bassy
vše funguje
cena
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08