Obnovit stránku

Recenze SENCOR SWK 1704RD

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SWK 1704RD? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SWK 1704RD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SWK 1704RD i vy.
SENCOR SWK 1704RD - Rychlovarná konvice
SENCOR SWK 1704RD
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Milan, Brno 16flag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta SENCOR SWK 1700WH
Ověřený nákup
Jednoduchý, lehký, levný.
0 ×Nahlásit
Jana, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta SENCOR SWK 1701BK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Väčší objem , sítko pri lievaní.
0 ×Nahlásit
Prokop, Železný Brodflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta SENCOR SWK 1700WH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bohužel předchozí kus "odešel" přesně po 2 letech.
Zcela klasická rychlovarka, vyhovuje mi umístění spínače a ovládání horního víka, pruhledy na vodu, je málo konvic s tímto uspořádáním.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta SENCOR SWK 1701BK
Ověřený nákup
kvalita
žiadne
0 ×Nahlásit
Tomáš, Gbelyflag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta SENCOR SWK 1701BK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na bezne pouzivanie dostacujuca
0 ×Nahlásit
Eva, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta SENCOR SWK 1704RD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní výrobek za dobrou cenu
0 ×Nahlásit
Lesy České republiky, s.p. KŘ Č. Budějovice, Dobrá Voda u Českých Budějovicflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta SENCOR SWK 1704RD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
rychlost varu
0 ×Nahlásit
Tomáš, Veverská Bítýškaflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta SENCOR SWK 1704RD
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta SENCOR SWK 1701BK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyhovuje mi obsah konve, vodu ohřeje poměrně rychle, není hlučná. Užívám ji poměrně krátce, žádnou nevýhodu jsem prozatím nezjistila.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.03.2023, varianta SENCOR SWK 1700WH
Ověřený nákup
Splňuje očekávání: ohřívá rychle a spolehlivě
Oproti dříve používanému (doslouživšímu) výrobku velmi silný zápach plastu; po delším používání však slábne
Šedivá část je velmi špatně průhledná takže dělá problém najít hladinu vody na stupnici
Už po prvním použití se uvnitř na nepravidelně ohraničené části dna vytvořil tmavošedý povlak, který se i po odstranění neustále na naprosto stejná místa dna úporně vrací (výrobní vada?)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09