Obnovit stránku

Recenze Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g

Zajímají Vás názory a recenze na Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 85 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g i vy.
Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g - Kapsička pro kočky
Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Skladem > 10 ks
239,-
Do košíku
Renata, Veliká Vesflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kočkám chutná, ale ne pořád, je třeba střídat s jinými kapsičkami.
0 ×Nahlásit
Juraj, Banská Bysticaflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hodnotím za našu mačku: " Opováž sa mi kúpiť niečo iné" " Tie granule si sám zjedz, ja chcem kapsičky mňaaaaau" " Čo nepriložiš viac ? chceš mi to ty zožrať ?! " " Vidím že máš toho za kartón, tak davaaaaj het, tu mám tanierik " " Voda ? načo ? však mám kapsičky, šťavnaté, mňa nesmädí "
chuť
živiny
kus vyššia cena
0 ×Nahlásit
Ivana, Praha 4flag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
mají dost šťávičky a naše kočka ji miluje
0 ×Nahlásit
Roman, Kostolná pri Dunajiflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
obsah mäsa, napísané
bohužiaľ, asi tam nie je toľko mäsa, kocúrovi to nechutí.
0 ×Nahlásit
Lea, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Moje mačky zjedli, sú dosť fajnové, musím im žrádlo meniť. Aj tieto kapsičky už po troch dňoch jedia na dvakrát. Ráno zjedia 3/4 a poobede dojedia. Ale to robia so všetkým jedlom. Keby im nechutili, nezjedia ich vôbec.
zloženie
cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
Mam kastrovaneho kocura ,doteraz som si myslela ze ma rad iba felix v zele ale po ochutnani shelmy som prijemne prekvapena kapsicky mu chutia
24ks v baleni je malo
0 ×Nahlásit
Tomáš, Mostflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
Kocourovi chutnají. Kupuju pravidelně.
cena
obsah masa
kousky masa
0 ×Nahlásit
Dagmar, Cvikovflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
naše oblíbené
0 ×Nahlásit
Adam, Opavaflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
Konečně kapsičky s filetky masa 😊
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 28.03.2024, varianta Shelma bezobilné dušené filetky masový výběr 24 × 85 g
Ověřený nákup
Chutná i vybíravým kočkám
Nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07