Obnovit stránku

Recenze SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400

Zajímají Vás názory a recenze na SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 62 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400 i vy.
SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400 - Pultový mrazák
SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400
Skladem > 5 ks
9 799,-
Do košíku
Tibor, Prešovflag
Hodnoceno 12.06.2024, varianta SIGURO CF-D16W Fast Freeze 142
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Doteraz som používal klasické dverové. S pultovými sa len zoznamujem, prvé skúseností sú zatiaľ pozitívne.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 12.06.2024, varianta SIGURO CF-P15W Fast Freeze 500
Ověřený nákup
Máme ju veľmi krátko, tak to neviem posúdiť. Tak za polroka rok sa uvidí ako som spokojný.
Ide ticho. Dobrá úspora.
0 ×Nahlásit
Peter, Michalovceflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta SIGURO CF-D16W Fast Freeze 142
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dost lahka, ale pevne dufam ze to nebude mat vplyv na kvalitu, ale kedze som elektrikar, viem ze invertorovy BLDC motor je o podstatne mensi ako klasicky motor tak aj vaha je mensia, vyparnik som nevidel tak snad bude kapacitne postacujuci
Skvela cena, 3 rocna zaruka na produkt, invertorovy motor, moznost prevadzky aj ako chladnicka...nemam zatial ziadne vyhrady.aj samotny produkt je kvalitne spracovany
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Senicaflag
Hodnoceno 27.04.2024, varianta SIGURO CF-D16W Fast Freeze 142
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvelo mrazi a vyborna cena
Mala spotreba
0 ×Nahlásit
Laura, Třebčiceflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta SIGURO CF-K15W Fast Freeze 299
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super mrazak spokojna.
0 ×Nahlásit
Edita, Kolinovceflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta SIGURO CF-O15W Fast Freeze 400
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľkosť vyhovujúca, priestrannosť,
0 ×Nahlásit
Jakub, Trutnovflag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta SIGURO CF-F16W Fast Freeze 199
Ověřený nákup
Mám ho venku v dílně a vše v pohodě
Mrazí dobře
0 ×Nahlásit
Zákazník, Banská Bystrica 4flag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta SIGURO CF-P15W Fast Freeze 500
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi vyhodna kombinacia Chladnicka Mraznicka Rychle mrazenie
0 ×Nahlásit
Janka, Bánovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta SIGURO CF-D16W Fast Freeze 142
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi tichý chod, svetlo
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta SIGURO CF-K15W Fast Freeze 299
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velký priestor tichý motor
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02