Obnovit stránku

Recenze Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 83 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý i vy.
Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý - Stojánek
Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
Velká spokojenost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
hezky vypadá
otáčecí mechanismus funguje dobře
vleze se do něj dost kapslí
jeden "tunel" je asi nějaký zkřivený a neumožňuje propadnutí kapsle úplně dolů (vím, že bych produkt mohla reklamovat, ale vzhledem k jeho ceně, bych do reklamace investovala více, než je samotná cena produktu)
0 ×Nahlásit
Jiří, Kroměříž 1flag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
Pevný, nekymácí se, lehce otočný
Kapsle ve stojanu drží, nepropadají a lehce se dají vyjmout ze spodu stojanu
Zbytečně objemný tvar stojanu. Mezi jednotlivými sloupci jsou zbytečně velké mezery. Mohl být celkově užší.
0 ×Nahlásit
Matyáš, Prahaflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, chrom
Ověřený nákup
V některých částech kapsle vypadnou do středu a jiných zase neprolezou dospod
0 ×Nahlásit
Zuzana, Martin 1flag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, chrom
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cenovo výhodné balenie
0 ×Nahlásit
Lenka, Smečnoflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
Propadavaji kapsle
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, chrom
Ověřený nákup
Perfektní provedení
Koupeno jako dárek a měl úspěch
0 ×Nahlásit
Roman, Bratislavaflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
Stojan je ľahko otočný
do jednej priehrady sa kapsule nedajú dať (úzke), z druhej vypadávajú (široké). Nechcelo sa mi to vracať, tak som použil "hasák"
0 ×Nahlásit
Jana, Dobruškaflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, bílý
Ověřený nákup
Vypadá elegantně
Praktický
nic
0 ×Nahlásit
Martin, Benešov u Prahyflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta Siguro Coffee Time pro Dolce Gusto, 24 kapslí, otočný, černý
Ověřený nákup
Žádné
V podstatě nemožné kapslemi naplnit
Kapsle vypadávaji
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13