Obnovit stránku

Recenze Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm i vy.
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm - Dóza
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 x 11,5 x 11,5 cm
Skladem > 10 ks
139,-
Do košíku
Tomáš, Přerovflag
Hodnoceno 21.03.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,4 l, 6 x 13 x 13 cm
Ověřený nákup
levné
nekvalitní zpracování
na potraviny nepoužitelné
0 ×Nahlásit
Lenka, Dřevnoviceflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,95 l, 7 x 17 x 17 cm
Ověřený nákup
kvalita skla
vzhled
praktičnost
0 ×Nahlásit
Petr, Frydek-Mistekflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,6 l, 6,5 x 15 x 15 cm
Ověřený nákup
Podobnou misku jsem mel dlouho, ale na podzim se mi ji podarilo rozbit a nedarilo se mi najit nahradu stejne velikosti, protoze starou misku jsem ziskal v nejake akci, uz ani nevim kde (Albert, Lidl nebo Kaufland) a nedarilo se mi najit obchod, ktery takove misky prodava, vsude maji plastove, ale sklenene se shani tezko. Uz dlouho prakticky nepouzivam klasicke talire, temer vse serviruji v teto misce. Podobne jako vojak ma jen jeden esus, a pes svou misku, tak mi staci tato jedina miska... Nedojedene jidlo lze zavickovat a dat do lednicky, pak jednoduse ohrat v mikrovlnce. Sklo se velmi snadno omyva, vetsinou neni treba ani zadny cistici prostredek, staci houbicka a tepla voda. Takze za me jednoznacne doporucuji, 600ml je tak akorad na jednu porci, lze servirovat temer cokoli (celeralie, yogurt, polevka, salat, rizoto, gulas, testoviny, cina, ...), jidla, ktera nepotrebuji nuz, tady staci jist jen lzici nebo vidlickou. Jeste nez jsem sehnal tuto misku, tak jsem zkousel podobnou misku z platu; sice se nerozbije ale udrzba je narocnejsi, mastnota na plastu drzi a je treba ji odstranovat pomoci chemie. Z pohledu udrzby je sklenena miska mnonem lepsi a lze ji pouzit i v klasicke troube. Jenom nesmi spadnout na podlahu, to neni dobre... Bambusove vicko ale do trouby dat nelze! Rada na zaver? Zapomente na talire, je to prezitek. 600ml misky z borosilikatoveho skla do kazde domacnosti!! ;-)
univerzalni miska na potrvaviny
lze pouzit do lednicky, mycky i mikrovlnky
kvalitni material, snadna udrzba
600ml je idelani velikost pro jednu porci
stabilni tvar, neni snadne ji prevratit
vicko se snadno nasadi a obsah hermeticky uzavre
kdyz spadne na zem, tak se rozbije...
tezsi nez plastova miska stejne velikosti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,95 l, 7 x 17 x 17 cm
Ověřený nákup
Nutno počítat s trochu menším objemem kvůli zapuštěnému víku. Pokud je to problém, radši kupte o velikost větší, než potřebujete
kvalitní zpracování
vypadá dobře
úplně bych nevěřil těsnění na cesty, víko spíš jen na skladování potravin
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,6 l, 6,5 x 15 x 15 cm
Ověřený nákup
Nutno počítat s trochu menším objemem kvůli zapuštěnému víku. Pokud je to problém, radši kupte o velikost větší, než potřebujete
kvalitní zpracování
vypadá dobře
úplně bych nevěřil těsnění na cesty, víko spíš jen na skladování potravin
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,4 l, 6 x 13 x 13 cm
Ověřený nákup
Nutno počítat s trochu menším objemem kvůli zapuštěnému víku. Pokud je to problém, radši kupte o velikost větší, než potřebujete
kvalitní zpracování
vypadá dobře
úplně bych nevěřil těsnění na cesty, víko spíš jen na skladování potravin
0 ×Nahlásit
Ladislav, Sezimovo Ústíflag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,4 l, 6 x 13 x 13 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odpovídá popisu
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,95 l, 7 x 17 x 17 cm
Ověřený nákup
super na uskla
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,6 l, 6,5 x 15 x 15 cm
Ověřený nákup
super na uskladňovanie
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,4 l, 6 x 13 x 13 cm
Ověřený nákup
pekné spracovanie
super na uskladňovanie
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06