Obnovit stránku

Recenze Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm i vy.
Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm - Magnetická lišta na nože
Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Přemysl, Rudolfovflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý design
silný magnet
nezle dát nůž kamkoliv na liště. Jsou zde magnetické sektory, kde drží. Pokud ho dám mezi ně, tak se přesune.
0 ×Nahlásit
Hana, Svojeticeflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 38 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Krasna, prakticka, kvalitni zpracovani. Doporucuji
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 38 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
snadná instsalace
0 ×Nahlásit
Robert, Trutnov 1flag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 38 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hezký dřevěný vzhled a silný magnet. Jen myslím, že jsem dostal již jednou vrácený kousek. Je mírně škrábnutý a obal byl také mírně poškozen.
Vzhled
Silný magnet
Solidní cena
0 ×Nahlásit
Martin, Kladnoflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Ověřený nákup
Neplní svůj účel. Vráceno.
Hezké provedení
Dobrá cena
Slabý magnet
Těžší nože neudrží
0 ×Nahlásit
Albert, Leviceflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Ověřený nákup
Nože sa šmýkajú dole nedržia tam
0 ×Nahlásit
Jan, Mníšek pod Brdyflag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 38 cm
Ověřený nákup
Pěkné vypadá
Kvalitně zpracované
Mohl by být silnější magnet - na koncích nože nedrží
0 ×Nahlásit
Anton, Piešťany 1flag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Ověřený nákup
Dobrý dizajn
Povrch je klzky, damaskove nože slabo drží. Teraz musím niečo nalepiť aby sa nešmikalo
0 ×Nahlásit
Marek, Bratislavaflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 38 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
lišta je pekného dreveného vzoru, ale je dosť ťažká, nečakal som až takú váhu. Chcel som ju o obklad prichytiť obojstrannou lepiacou páskou (2 vrstvy), aby som nemusel vŕtať. pokiaľ tam bola iba lišta, tak to držalo. Akonáhle ju zaťažím nožmi tak to páska neudrží a odlepia sa jednotlivé vrstvy. Takže určite počítajte s vŕtaním (možno ešte vyskúšam mamuta :) )
Pekný drevený vzhľad
lišta je dosť ťažká, nečakal som až takú váhu.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta Siguro Magnetická lišta Black Walnut 45 cm
Ověřený nákup
plánoval som to na chodbu ako magnetický držiak kľúčov, na tento účel sú ale magnety slabšie, pri zavesení kľúčov len za krúžok držia dobre, ale treba ich tam priložiť s citom, ako držiak nožov parádny, nože držia super
pekné vyhotovenie
na nože super
ako vešiak na kľúče slabé magnety
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16