Obnovit stránku

Recenze Siguro MF-P360SS Milk Heaven

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro MF-P360SS Milk Heaven? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro MF-P360SS Milk Heaven. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro MF-P360SS Milk Heaven i vy.
Siguro MF-P360SS Milk Heaven - Šlehač mléka
Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Prodej skončil
Jakub, Pardubice 19flag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
Krásně napěněné mléko
0 ×Nahlásit
Peter, Kostolné Kračanyflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
Zatiaľ funguje ako má.
Žiadne
0 ×Nahlásit
Veronika, Pezinok 1flag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
A
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 4flag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splnuje vše požadované
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 9 - Kyjeflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nepřipaluje se
nehrozí protečení mléka a ucpání
jde nádobu na mléko umývat v myčce
pěna není až tak vyšlehaná jako i varianty bez indukce
větší rozměr
0 ×Nahlásit
Ladislav, Chodovflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
První kus vyměněn v záruce. Přestal ohřívat.
Skvělá pěna
0 ×Nahlásit
Barbora, Bašťflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
Super kvalita za dobrou cenu, výhodou je možnost navolit si hustotu pěny.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.06.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
Trošku hlučnější něž náš minulý. Nalila jsem minimální množství polotučného mléka a s hustotou pěny jsem spokojená.
magnetická vrtule - nevypadává při nalévání mléka do hrnku!! Oproti předchozímu napěňovači skvělá věc!
lepší čištění - do myčky vhodná nádobka na napěňování,
u předchozího napěňovače nebylo možné zcela vydrhnout dno od připáleného mléka, věřím, že tady to půjde.
napění mléko i pro 2 větší cappuccina
možno dokoupit celý náhradní nástavec napěňování
mám podezření, že se po nějakém čase dno nádobky napěňovače poškrábe, napěňovací pružinka je přidělaná na nerez plošce, která se během pěnění celá otáčí
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kosiceflag
Hodnoceno 28.05.2023, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tento napeňovač mlieka je vynikajúci, vyšľahaná pena drží svoj tvar a prístroj sa veľmi jednoducho čistí :-) Vyskúšané na plnotučnom mlieku Síce nie je lacný, ale dá sa kúpiť aj v akcii
0 ×Nahlásit
Radek, Karvináflag
Hodnoceno 19.08.2022, varianta Siguro MF-P360SS Milk Heaven
Ověřený nákup
Při prvním použití jsem mléko nalil přesně na rysku a zapnul režim č. 2. méně pěny + zahřívání. Po cca 2 minutách následovala klasika kterou známe z ploty. Mléko se dalo na útěk a zobáčkovitým otvorem v nálevce stříkalo na všechny strany. Nateklo dovnitř na indukční desku která ihned zhnědla a nelze to ničím odstranit. Uvnitř nádoby je bezpečnostní otvor, kterým pokud nápoj přeteče na indukční desku může odtéct pryč. Vývod otvoru chytře končí na spodku přístroje, takže nápoj poté spokojeně odtéká po kuchyňské lince na zem. Příště bych šel do něčeho jiného.
míchá, pěna je celkem hustá
mléko si při dodržení správného množství přehřálo a dalo se na útěk
bezpečnostní otvor na spodku přístroje nekončí v nějaké nálevce, ale prostě načůrá přímo pod sebe a je mu to šumák že potom musím uklízet linku, podlahu..
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14