Obnovit stránku

Recenze Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 63 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach i vy.
Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach - Osobní váha
Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Zákazník, Šemšaflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zobrazuje všetky údaje, ktoré boli v popise váhy. Aplikácia funguje bez problémov.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
pre ukladanie dat do appky a vobec pracovanie s appkou musite mat otvorenu appku na telefone v case vazenia, inak data do appky nedostanu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.05.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
celkovo fajn kvalita
baterky dlho vydrzia
potrebuje zapnute GPS
treba na ju viac krat stupit kym sa ozivi pri merani bez appky
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Aplikace nefunguje. Váží dobře, ale na to stačí váha za cca. 200Kč. Spárování je naprosto nemožné:Dle návodu:pro vyhledání musí display svítit! Po cca 5ti vteřinách zhasne. Další NESMYSL: Držte cca5 vteřin tlačítko, na které musí přijít pouze osoba obdařena mimosmyslným vnímáním, protože je ukryto u baterek. Narovinu, dám baterky a pak se starám, až dojdou. Prostě slušně řečeno: NENÉ!!!
0 ×Nahlásit
Radim, Ostravaflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Váha je robustní a dobře vypadá. Rychle se zapne a displej čitelně zobrazuje hmotnost. Co se hmotnosti týče, řekl bych, že váží přesně, ale pro ostatní parametry srovnání nemám. Při prvotním spouštění byl problém s vyhledáním váhy v aplikaci. Bohužel při vážení další den se mi váha nechtěla propojit s telefonem. Musel jsem ji z aplikace odebrat, chvilku bojovat s opětovným vyhledáváním a spárovat. Čekal bych to krapet jednodušší, proto vracím. Ale je to škoda, líbila se mi.
Pěkný design
Robustní provedení
Dobře čitelný displej
Aplikace
Problematické Bluetooth připojení
0 ×Nahlásit
Otakar, Prahaflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Rychlé měření
Smart aplikace s napojením na Apple Health
Aplikace musí být otevřená aby se data při měření zapsala
0 ×Nahlásit
Petr, Olomoucflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Odkazy na stažení aplikace v návodu jsou mrtvé. Univerzální aplikace Tuya Smart váhu nedetekuje, nejde spárovat. Váha jde vidět mezi BT zařízeními, nicméně aplikace nefunguje, tzn. veškerá extra funkčnost váhy je nepřístupná. Design je fajn, váží dobře a tím to končí. Vráceno.
design
záhadné párování BT
aplikace nefunguje
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Kdyz vaha a aplikace jeste fungovaly byl jsem spokojeny. Za rok ta aplikace skoncila fungovat, s QR kodem ta aplikace se uz nenajde:-(
Za rok ta aplikace skoncila fungovat, s QR kodem ta aplikace se uz nenajde:-(
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
vypadá dobře
po půl roce používání musím říct, že funguje velmi dobře
0 ×Nahlásit
Martin, Prešovflag
Hodnoceno 22.09.2023, varianta Siguro SC-S131B Smart Fitness Coach
Ověřený nákup
Super
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02