Obnovit stránku

Recenze Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez i vy.
Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez - Termohrnek
Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Na objednávku – termín upřesníme > 10 ks
249,-
Do košíku
Petr, Pardubice 9flag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím Funguje. Mám produkt krátce.
0 ×Nahlásit
Petr, Židlochoviceflag
Hodnoceno 27.03.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 500 ml nerez
Ověřený nákup
Pozor, když tam dáte horké a napijete se za hodinu, spálíte si pusu. 🙂
Dobře těsní a drží teplotu
I po 8 hodinách je teplý (akorát na pití) čaj ještě vlažný
Může do myčky
Dobře se z něj pije jednou rukou
Pasuje do držáku v autě
0 ×Nahlásit
Lukáš, Očkovflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 500 ml nerez
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt výborný. Vôbec netepcie ako píšu niektorý, a to môžem potvrdiť hneď tri krát. Nakoľko máme tri rovnaké termosky. Spokojnosť maximálna. Plánujem dokúpiť ďalšie.
Netečie
Drží teplo
Praktické rozmery
Objem 500ml
0 ×Nahlásit
Antonín, Roztokyflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Ověřený nákup
Dobře těsní, pití po odjištění ze všech stran výborný nápad, v autě super.
CHA CHÁ! Tepelná výdrž teplého nápoje 12h? Leda tak ve snu. Kafe po 6ti hodinách vlažné.
0 ×Nahlásit
Ján, Štefanov nad Oravouflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 500 ml nerez
Ověřený nákup
nápoje vydržia dlho teplé / studené
Vrchnák vôbec nedrží
Preteká z každej strany
zlý prístup na pitie
0 ×Nahlásit
Roman, České Budějoviceflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Ověřený nákup
Super
Občas se zasekne zavírání
0 ×Nahlásit
Petr, Jihlavaflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Ověřený nákup
Dobrá koupě, hrnek plní moje požadavky.
Ideální velikost (objem tak akorát a vejde se do držáku v autě).
Jednoduchý systém otevírání/zavírání.
Nápoj drží dlouho svou teplotu.
Dobře se z něj pije.
Dobře těsní.
Stalo se mi, že se víčko zaseklo ve spodní pozici a bylo obtížné ho vrátit do normáního stavu, aby šlo opět zavřít.
0 ×Nahlásit
Jiří, Tepliceflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 300 ml nerez
Ověřený nákup
První termohrnek který opravdu neteče. A to jsem zkoušel mnohem dražší modely. Tento je opravdu parádní.
Neteče
Velikost
Cena
0 ×Nahlásit
Alex, Radošovceflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 500 ml nerez
Ověřený nákup
teplotu udržuje dobre
zasekáva sa otváranie
0 ×Nahlásit
Martin, Pardubiceflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Siguro Termohrnek Vakuum 500 ml nerez
Ověřený nákup
drží teplo opravdu hodně dlouho
neteče
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08