Obnovit stránku

Recenze Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 107 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez i vy.
Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez - Termoska
Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez
Očekáváme 15. dubna 2024
Tereza, Praha 22flag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup
vodu udrží dlouho teplou - používáme na přípravu mlíčka pro prcka, takže vodu potřebujeme vlažnou a to vydrží celý den. jak dlouho by vydržela vyloženě horká jsme nezkoušeli
systém nalévání je dost zvláštní - mělo by stačit jen trochu odšroubovat víčko, jenže to voda všude cintá, takže je potřeba odšroubovat celé 🤷🏻‍♀️
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 9 Kbelyflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez
Ověřený nákup
Po cca 10 hodinách je nápoj stále teplý
Nízká cena
0 ×Nahlásit
Antonín, Praha 4flag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup
velikost, funkčnost nerez vnější provedení
vnitřní uzávěr neumožňuje stlačením otevřít a vylévat obsah z termosky
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Sadskáflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez
Ověřený nákup
cena
kvalita
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Sadskáflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup
cena
kvalita
0 ×Nahlásit
Ján, Handlováflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pracuje ako má
0 ×Nahlásit
Karel, Čkyněflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup
Teplotu udrží max 6hodin
0 ×Nahlásit
Michaela, Klimkoviceflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Siguro Termoska vakuová 700 ml nerez
Ověřený nákup
cena
objem
0 ×Nahlásit
Radek, Ostrov nad Ohříflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Siguro Termoska vakuová 500 ml nerez
Ověřený nákup
Vydrží horká voda dlouho
0 ×Nahlásit
Erika, Leviceflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta Siguro Termoska vakuová 1000 ml nerez
Ověřený nákup
Velmi dobra termoska!!! teply čaj po celych 5 hodin co trenujem na klzisku ...je super a cena vazne tiez super
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01