Obnovit stránku

Recenze Siguro TO-T11SS-2S Double Slot

Zajímají Vás názory a recenze na Siguro TO-T11SS-2S Double Slot? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 189 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Siguro TO-T11SS-2S Double Slot. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Siguro TO-T11SS-2S Double Slot i vy.
Siguro TO-T11SS-2S Double Slot - Topinkovač
Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Václav, Libranticeflag
Hodnoceno 26.05.2024, varianta Siguro TO-G310DM Double Slot
Ověřený nákup
Je velký a výkonný což je zároveň jeho slanina
Je výkonný takže pokud děláte klasický toastovy chleba, je to pouze na dvojku a i tak musíte dávat pozor aby se to nepripeklo.
Pokud to děláte z obyčejného chleba tak je to v pohodě
Malinko větší rozměry, než je nutné
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Ověřený nákup
vysoký výsuv, není nutno pro chleba sahat dovnitř horkého přístroje
0 ×Nahlásit
Jiřina, Prahaflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Topinkovač používáme dost často. Je super
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 10flag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nema
Spolehlivost
Funkcnost
0 ×Nahlásit
Jonáš, Odolena Vodaflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Ověřený nákup
Dobře vypadá
Relativně dobře opeká, ale nikoliv rovnoměrně.
Gumové nožičky pouze na jedné straně, takže se na lince otáčí kolem své osy. Tohle musel vymyslet génius...
0 ×Nahlásit
Jaromír, Košťálovflag
Hodnoceno 02.03.2024, varianta Siguro TO-G310DM Double Slot
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Malé rozměry výrobku, jsou výhodou, tak se vejde v pohodě na linku , topinkovač má velký výkon , rychlé opečení , přibalený kabel by mohl být alepoň o malý kousek delší , Jinak spokojenost. Topinkovač rovnoměrně opéká topinky ze všech stran. Dobře se čistí díky vyjímatelné zásuvce .
0 ×Nahlásit
Anna, Brnoflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Ověřený nákup
po par mesicich spis pali
0 ×Nahlásit
Renata, Pataflag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta Siguro TO-G350DM Long Slot
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
veľké americké toasty mierne vytŕčajú
OK pekný aj na chlieb aj toast
0 ×Nahlásit
Petr, Davleflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Siguro TO-G350DM Long Slot
Ověřený nákup
zatím funguje podle představy
0 ×Nahlásit
Pavel, Havířov 1flag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Siguro TO-G310DM Double Slot
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výrobek se shoduje mojim představám
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03