Obnovit stránku

Recenze SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack

Zajímají Vás názory a recenze na SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack ? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack i vy.
SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack  - Sodastream
SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Skladem > 5 ks
2 189,-
Do košíku
Luděk, Slavkov u Brnaflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatím funguje jak má
0 ×Nahlásit
Tomáš, Polnáflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup
Zařízení přežije i apokalypsu. Fakt se tu nemá co rozbít. Což mám rád. Stále to vyjde levněji, než kupovat liminády v marketu, ale ne o tolik, o kolik byste chtěli. Je to víc o komfortu a ekologii než o penězích, návratnost je vzhledem k úspoře a cenně plynu plus sirupů by voko 754 let a pár dnů k tomu. Přesto bych koupil znovu, je to super mašina. Alzo, co takhle značka AlzaBubble vyrábějící dostupnější sirupy? Pak by to dostalo jiný rozměr.
Jednoduché, funkční, plně mechanické.
S originálním sirupem se jen sotva dostanete pod cenu 10Kč/l.
0 ×Nahlásit
Ľubomír, Kysucké Nové Mestoflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Robí čo má bubliniek je dosť akurát keby dávali flasu s plynom navyše až môže človek točiť dve fľaše ale nič co sa nedá dokúpiť
0 ×Nahlásit
Jakub, Hrádek nad Nisouflag
Hodnoceno 01.01.2024, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Byl to dárek nemohu napsat kladnou recenzi
0 ×Nahlásit
Marek, Bratislavaflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduché prichytenie bombičky a fľaše
rýchla príprava nápoja
0 ×Nahlásit
Lukáš, Polnáflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup
Snadná obsluha
Funguje spolehlivě
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sodastrim mam jako dárek.
0 ×Nahlásit
Šárka, Praha 9 Vysočanyflag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup
Výborná věc, jsem velmi spokojená!
0 ×Nahlásit
Viliam, Bánovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Som spokojný
0 ×Nahlásit
MEDIA.COM Slovakia, s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Ověřený nákup
Sodastream je normalnej kvality, funguje spravne, ale nikde nebolo uvedene, ze je tam ina flasa. Vymienal som stary, pokazeny Sodastream za novy a mame 3 nahradne flase, ktore su ale ine, ktore su mi teraz nanic, takze tovar vratim
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12