Obnovit stránku

Recenze Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G

Zajímají Vás názory a recenze na Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G i vy.
Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G - Stolní lampa
Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Skladem > 5 ks
1 399,-
Do košíku
Ivana, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
super věcička
dobře svetlo
možnost nabijeni
snadné ovladani
snadné slozeni
0 ×Nahlásit
František, Kosořflag
Hodnoceno 11.04.2023, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Pekne svítí
Změna barev
Utlumení světla
Někdy musím hledat pozici pro nabíjení
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 13.02.2023, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Stupně intenzity světla
Stupně odstínů světla
Design
Bezdrátová nabíječka bohužel nenabízí když je lampička zhasnutá, což pokládám za velký ***** od výrobce
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prahaflag
Hodnoceno 16.10.2022, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Bytelná konstrukce
Hliník vypadá dobře
Příjemné žluté světlo noční práci
Skladná
není otočná základna nebo možnost náklopu horní části osvětlení do stran. Ale věděl jsem to předem.
0 ×Nahlásit
Rastislav, Bratislavaflag
Hodnoceno 13.10.2021, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Jasná, pekná, funguje
V pohode bezkontaktne nabije iPhone 13
Pekné spracovanie kovového ramena lampy
Nastaviteľné módy a intenzita.
Drží aj v extrémnych polohách. Zatiaľ.
Napriek kovovým ramenám práve kritické kĺby sú zo sivého plastu. Za toto by si dizajnér zaslúžil poza uši. Za to jedna hviezdička dolu.
Podstavec je tiež plastový a nie čierny, ale sivý. Nie je to vyslovene negatívum, len na fotkách to vyzerá trošku zavádzajúco.
0 ×Nahlásit
Marek, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 05.10.2021, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
fajn svetlo
nabijanie mobilu bezdrotovo ok
zakladna mohla byt tazsia, je mierne labilna ked sa rameno viac "natiahne"
0 ×Nahlásit
Richard, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 20.09.2021, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Rám
Žiadna
0 ×Nahlásit
Zora, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 15.02.2021, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
snadné ovládání
výběr barvy světla, intenzity
0 ×Nahlásit
Vladimír, Benešov u Prahyflag
Hodnoceno 19.01.2021, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Pevné klouby
Možnosti nastavení úhlu
Bezdrátová nabíječka - dobíjí rychleji než moje jiná bezdrátová se stejnými parametry. Nevím jak je to možné, ale je to tak.
Možnosti nastavení 3 druhů odstínů světla a myslím že více stupňů intenzity
Pokud máte lampu natočenou jako já..tena bok oproti sobě což není úplně praktické. rovně proti sobě, tak je položený telefon bokem k vám, což není úplně praktické. Ale chápu že ostatní mohou mít lapmu umístěnou spíše bokem
Nemožnost s lampou otáčet do stran, což by vyřešilo předchozí malý zápor
I tak ale dávám pět hvězd
0 ×Nahlásit
Jiří, Nepomyšlflag
Hodnoceno 04.12.2020, varianta Solight stolní lampička s bezdrátovou nabíječkou WO55-G
Ověřený nákup
Dobře svítí
Nízká
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06