Obnovit stránku

Recenze SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks

Zajímají Vás názory a recenze na SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks i vy.
SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks - Čisticí utěrka
SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Skladem > 10 ks
139,-
Do košíku
Tomáš, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
Kvalitné utierky
Cena
Žiadne
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
nezanecháva cmuhy a ani chlpy
super sa snou čistia okná
cena
0 ×Nahlásit
Štefan, Bernolákovoflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sonax je najlepšia autokozmetika. používam ju už dlho, výsledok nikdy nesklamal. Príjemná vôňa, účinok skvelý !
0 ×Nahlásit
Ludvík, Loučeňflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ok
0 ×Nahlásit
Zákazník, Havířovflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
Nejlepší utěrky které jsem kdy mel
Nenechávají chloupky
0 ×Nahlásit
Michal, Česká Lípa 1flag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
Perfektně leští.
V balení jsou 2 ks
Žádné nejsou.
0 ×Nahlásit
David, Brandýs nad Labemflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
Dobře čistí
Nezanechává šmouhy a vlákna
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 10flag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nezanechává chloupky na skle.
0 ×Nahlásit
Ľudmila, trnavaflag
Hodnoceno 23.09.2022, varianta SONAX utěrka z mikrovlákna na interiér a skla - balení 2ks
Ověřený nákup
Bezkonkurencna utierka, sice trosku viac stoji nez ine utierky, ale skutocne nezanechava ziadne smuhy. Mama si pochvaluje, zrkadlo je vzdy jako nove vylestene. Ja si snou cistim optiku, doteraz som pouzival utierky na optiku ale tie vzdy zanechavali smuhy, teraz optiku oplachnem vodou od velkych necistot, a vylestim touto Sonaxkou a dokonale. Odporucam kazdemu, ja som si ich dokupil este 5baleni, a som velmi spokojny. Kazdy kto ten problem s optikou pozna, ze nie je nikdy dost cista, by mal vyskusat tento zazrak, a potom sam posudit ci si dokupi dalsie.
5 hviezdiciek, dokonale vylesti bez smuh.
vhodne hlavne na zrkadla a okna, kde je kazdu smuhu hnet vidno.
osobne som si dokupil po prvom vyskusani este dalsich 5 baleni.
spickova kvalita samotnej textilie, hruba a pevna. proste kus poriadnej handry, ktoru citite ze drzite v ruke.
negativa som nenasiel.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12