Obnovit stránku

Recenze Sonoff T3EU1C-TX Series

Zajímají Vás názory a recenze na Sonoff T3EU1C-TX Series? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sonoff T3EU1C-TX Series. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sonoff T3EU1C-TX Series i vy.
Sonoff T3EU1C-TX Series - WiFi spínač
Sonoff T3EU1C-TX Series
Skladem > 5 ks
749,-
Do košíku
Zákazník, Stará Ľubovňaflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Design
Cena
Spoľahlivosť
Mám ich 5 bez problémov
Zbytočne zložité párovanie - normálne nefunguje, funguje len v alternatívnom párovacom móde.
0 ×Nahlásit
Marcel, BRATISLAVA - PODUNAJSKÉ BISKUPICEflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zmesti sa do bežnej inštalačnej krabice pod omietku.
bezproblémové spárovanie z SONOFF RM433 Bezdrôtový diaľkový ovládač
bezproblémové spárovanie s mobilom - aplikácie ewelink a Google Home
0 ×Nahlásit
Karel, Písekflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Koupil jsem na zkoušku do ložnice, kde máme špatně přístupný vypínač na světlo a nikomu se k němu nechce vstávat. Sonoff jsem vybral, protože se dá případně nahrát alternativní firmware Tasmota. Ze začátku jsem dal šanci eweLinku a zatím funguje dobře a bez výpadků. Čekal jsem problémy s wifi signálem (když je přijímač vlastně ve zdi) ale je to ok. Aplikace eweLink dokáže fungovat i po lokální síti, takže při výpadku internetu lze světlo ovládat z mobilu, pokud jste na stejné WiFi. T1 má i přijímač pro RF klíčenky na 433 MHz, což je příjemný bonus. Hlavní nevýhodu vidím v potřebě nulového vodiče pro napájení - do el. krabice k vypínači většinou nulák přiveden není. A taky ve vypínači píská spínaný zdroj - to asi ne každý slyší, ale já zrovna ano.
ovládání přes eweLink aplikaci a RF klíčenku
je potřeba mít k vypínači přiveden i nulový vodič (N)
spínaný zdroj ve vypínači píská
0 ×Nahlásit
Jan, Turnovflag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Používám ho i z notebooku (jsem invalida)
jednoduchá montáž
rychlé propojení s telefonem
0 ×Nahlásit
Petra, ústí nad labemflag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Funguje skvěle a moc hezky vypadá 👏👏👏
Špatně se páruje a rada POZOR NA ROUTERU MUSÍTE VYPNOUT 5Ghz musí tam byt pouze 2,4Ghz a potom už jde přes Apku to jde
Nefunguje přes Apple home 😢😢
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 9flag
Hodnoceno 18.03.2023, varianta Sonoff T3EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Pěkný design .
Zatím funguje bez problémů.
Možnost ovládání WIFI + RF
0 ×Nahlásit
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 12.03.2023, varianta Sonoff T3EU1C-TX Series
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Moc jsem spokojen, pomocí tohoto vypínače jsem vyřešil ovládání zahradních světel na zahradě. Původně jsem je ovládal pouze vypínačem z garáže, což je dost nepohodlné. Teď se světla spínají dle nastaveného času v aplikaci nebo jednoduchým dotykem prstu vypínače. Hold chytrá domácnost :)
0 ×Nahlásit
Robert, Lysiceflag
Hodnoceno 14.01.2023, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
esphome ready
status LED nesviti vubec intenzivne v naproste tme
Hure se hledal GPIO0 pin ale nakonec jsem dostal verzi podobnou s Sonoff T1 EU v1.0 2018-10-03
0 ×Nahlásit
Jan, Lubnáflag
Hodnoceno 30.12.2022, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Nejlépe utracených 320,- Kč v mém životě.. odteď nemusim zvedat **** k vypínači světla ale můžu zhasínat z postele přes wifi 🤩
0 ×Nahlásit
Zákazník, Beňadovoflag
Hodnoceno 20.12.2022, varianta Sonoff T1EU1C-TX Series
Ověřený nákup
Dnes mi to prislo neda sa mi to vôbec ani spárovať s aplikáciou a nielen to ale ani to tlačítko nefunguje po 10 min stláčania sa mi žiarovka rozsvietila doteraz nechce zhasnúť pretože vypínač nefunguje 0 bodov sonoff za tento produkt
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11