Obnovit stránku

Recenze Sony BDP-S3700B

Zajímají Vás názory a recenze na Sony BDP-S3700B? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony BDP-S3700B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony BDP-S3700B i vy.
Sony BDP-S3700B - Blu-Ray přehrávač
Sony BDP-S3700B
Na objednávku – termín upřesníme
2 799,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.07.2024, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup
Při běžný cenách DVD do sto korun se přehrávač vyplatí. Pro seznámení dětí s nějakým filmem je to jednodušší než hledat, která streamovací služba má film v nabídce.
Jednoduchý přístroj s připojením na internet, což se v dnešní době zbytečně zdvojuje s televizí.
Nepřehrává zvuková CD, i když by podle návodu měl.
0 ×Nahlásit
Petr, Poděbrady 1flag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup
spokojenost za ty peníze
ovladač mi přijde jak z jiné doby
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup
Malý a kompaktní
Kvalitní materiály
Dobré rozpoložení tlačítek na ovladači
Aplikace Netflix a YouTube jsou pomalé a nepoužitelné
HDMI kabel není součástí balení
Za tu cenu nepřehraje z SSD všechno a když zobrazí, že video nepodporováno, nelze jednoduše zvolit zpět na ovladači
Aplikace jsou nějaké německé regionální televize a koncerty
Absence češtiny
Přístroj nemá základní tlačítka pro možnost přehrání, pouze vypínač a vysunutí disku, při problému s ovladačem se stane nepoužitelným
Nepodporuje kodek HEVC (H.265)
Nepodporuje Apple AirPlay
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Chtěl jsem Blue-Ray přehravač od ověřené značky pro zapojení do projektoru HDMI, se samostatným audiovýstupem a samozřejmě za co nejmenší peníze. S přehráváním BD, DVD, CD, Audio-DVD jsem velmi spokojen. Přehrál mi i 20 let staré fotky z CD-R. Zvukový coax výstup funguje velmi dobře a do zesilovače pouští 5.1CH tak, jak je připravené na nosiči. Není třeba dopočítávání. Dálkové ovládání je jak z minulého století, ale přehledné. Software by také potřeboval poladit, ale opět, funguje. To, proč jsem si ho kupoval, tedy přehrávání originálních disků splňuje pro mě na výbornou.
Malý
Přehrává Blue-Ray, DVD, CD, Fotky
Samostatný Coax audiovýstup.
Trochu kostrbatý a zastaralý firmware.
Prehistorický dálkový ovladač.
0 ×Nahlásit
Bohumila, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spĺňa všetky moje požiadavky
0 ×Nahlásit
Luboš, Praha 9 - Střížkovflag
Hodnoceno 26.05.2023, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt nebyl pro mne, takže jsem ho nezkoušel, ale bude OK
0 ×Nahlásit
Bohuslav, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 31.12.2022, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
Žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.11.2022, varianta Sony BDP-S3700B
Ověřený nákup
Nejhorší krám za posledních pár let. Celá platforma je otřesně pomalá a v roce 2022 zcela nepoužitelná. Aplikace nejsou, ty co jsou padají, sekají se. Kupováno k rodičům s tím, že přehraje ty stohy CD/DVD nahromaděné za poslední dvě dekády, ale ten vergl neumí ani MP3. Rodinná videa v DivX/Xvid/Mpeg4 zapomeňte. Kontejnery jako AVI a MKV? Vůbec. I když je všechno nastavené, od zapnutí přehrávače po začátek filmu v netflixu to nedáte pod 5 minut. Od poslední aktualizace už Netflix nejede vůbec. Jen DeutscheWelle appka nepadá. Jsem těžce zklamaný. Naprosto vyhozené peníze.
Otřesně pomalé (lagy v desítkách sekund)
Aplikace nefungují pokud je vložen disk
Neumí žádný formát navíc
Zrdcadlení nefunguje
Netflix startuje celé dvě minuty
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07