Obnovit stránku

Recenze Sony MDR-EX110AP černá

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-EX110AP černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 109 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-EX110AP černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-EX110AP černá i vy.
Sony MDR-EX110AP černá - Sluchátka
Sony MDR-EX110AP černá
Skladem > 10 ks
349,-
Do košíku
Alena, Hradec Královéflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta Sony MDR-EX110AP bílá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sluchátka mám zatím krátce, ale hrají hezky. Pokud vydrží tak ok. Dobrý poměr cena a kvalita.
0 ×Nahlásit
Slavomír, Králův Dvůrflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Sony MDR-EX110AP bílá
Ověřený nákup
Za tuto cenu velmi dobrá sluchátka, hrají opravdu solidně. Jedny mám už několik let a pro dobrou zkušenost jsem vzal do rezervy stejné.
cena poměr výkon = výborné!
dobře sedí v uších
kvalitní zvuk, i čisté dobře basy
vícero "nástavců"
malé, skladné, dobře přenosné
0 ×Nahlásit
Jana, Loketflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta Sony MDR-EX110AP červená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Přepínání sluchátek funguje zřejmě podle nálady. Ruší otíraní kolem špuntů. Kvalita neodpovídá ceně.
0 ×Nahlásit
Seyfor, a. s., Brnoflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta Sony MDR-EX110AP červená
Ověřený nákup
Zvuk
Cena
Sednou do uší
0 ×Nahlásit
Dalimil, Prahaflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta Sony MDR-EX110AP černá
Ověřený nákup
Skvělý poměr cena/výkon. Za mě asi nejlepší levná sluchátka na trhu.
Nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta Sony MDR-EX110AP červená
Ověřený nákup
So sluchátkami som vzhľadom k danej cenovej kategórii veľmi spokojný. Jediný problém je, že musím priemerne cca každý rok kúpiť a vymeniť za nové, pretože prestane hrať jedno slúchadlo. Môže to byť ale spôsobené aj tým, že s nimi dosť cestujem a moja starostlivosť o ne nie je zrovna ukážková, ináč super.
dobrý pomer cena / výkon
kábel má po nejakom čase tendenciu sa kaziť
0 ×Nahlásit
Kristýna, Drahanoviceflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Sony MDR-EX110AP bílá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zvuk ve sluchátcích není špatný. V rámci poměru cena-výkon, to asi odpovídá. Mikrofon je ale velmi nekvalitní. Prý jako bych mluvila pod vodou. Pokud se druhá strana pekelně nesoustředí a není v absolutním tichu, neslyší mě. Sluchátka zkusím vrátit. Jinak mi jsou k ničemu.
Výměnitelné "špunty" v několika velikostech
Nekvalitní mikrofon
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta Sony MDR-EX110AP černá
Ověřený nákup
Za dobu používání bez problému
Nejlepší sluchátka co jsem kdy měl
0 ×Nahlásit
Denisa, Prostějovflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Sony MDR-EX110AP bílá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nečekaně dobrý zvuk
za ty peníze na běžný poslech super
0 ×Nahlásit
David Novotný, Praha 2flag
Hodnoceno 12.08.2023, varianta Sony MDR-EX110AP červená
Ověřený nákup
vcelku levná
na pokec přes PS ovladač ideální
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16