Obnovit stránku

Recenze Sony True Wireless WF-1000XM4, černá

Zajímají Vás názory a recenze na Sony True Wireless WF-1000XM4, černá? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 134 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony True Wireless WF-1000XM4, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony True Wireless WF-1000XM4, černá i vy.
Sony True Wireless WF-1000XM4, černá - Bezdrátová sluchátka
Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Prodej skončil
Pavel, Praha 18 - Letňanyflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Sluchátka jsem si vybral na základě toho, že s přehledem vyhrávaly různé hromadné testy. Nakonec jsem byl opravdu příjemně překvapen, že za ty prachy jsem si dopřál i luxus, žádné problémy s připojováním a ten pocit přetrvává téměř dva roky. Úlet je možnost 360 zvuku, u kterého se nevyhnete placení nějaké služby, která to podporuje, nebude vás to bavit pořád, ale je zábava si to vyzkoušet. Nevýhodou je, že před koncem záruky vám při každodenním používání začnou postupně odcházet (vyměnitelné) špunty, na kterých "utěsnění" před zvukem záleží. Po asi půl roce se mi začalo odpojovat uprostřed poslechu občas levé sluchátko, což nakonec vyřešilo vypnutí hlasových oznámení, že máte částečně vybitou baterii, to pomohlo.
zvuk, konektivita, design
výborné ANC
výdrž baterií
přepínání mezi různými módy potlačení, i možnost deaktivovat ho, když promluvíte
v aplikacích se dá nastavit pár věcí, které nepotřebujete, ale časem můžete zjistit, že jsou super.
pokud máte zaplacenou nějakou službu s podporou 360 Audio, tak je zážitek v tom poslouchat hudbu
po necelém půl roce se občas začalo odpojovat levé sluchátko (nakonec jsem vyřešil vypnutím varování o procentech nabití sluchátek)
dva roky vám určitě nevydrží pěnové špunty, na kterých je závislá kvalita potlačení okolního hluku. Náhradní jsou celkem mastné.
nelze použít s PS5
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
dosť dobrý noise cancelling
celkom comfy v uchu
kvalitný zvuk
po roku sa prave sluchatko začalo vybíjať asi 2x rýchlejšie ako pravé
pri volaní sa kvalita zvuku výrazne zhorší
dosť slabý mikrofón
0 ×Nahlásit
Jakub, Semiceflag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Sluchátka jsou parádní a z počátku funguje vše parádně, až na ten telefonní režim (viz mínus - nevím ale zda je to problém všech bluetooth sluchátek). Do uší mi sednou perfektně, jen jsem musel najít správnou velikost špuntů a je fakt že víc jak hodinu v kuse to nevydržím, chce to přestávky. Co mě ovšem hodně zklamalo, za tu cenu, dlouho nevydržela. Problém s baterií je dle diskusí na internetu poměrně rozšířený. Nepomohly žádné oficiální i neoficiální návody plné restartů a resetů a různých nastavení. Bohužel u mě to přišlo přesně po vypršení záruky.
Perfektní noise canceling
V uších sedí dobře, příjemné pěnové špunty
Za mě kvalitní zvuk
Kvalitní zpracování materiálu
Při telefonování se přepne zvuk na "telefonní" režim a kvalita zvuku je příšerná, takže nelze poslouchat hudbu a zároveň telefonovat (například v aplikacích jako je Teams nebo Discord)
Po 2 letech jako mávnutím proutku nevydrží ani 30 minut. Po plném nabití levé sluchátko 100% pravé 70% a po 15 minutách se pravé vypne a musí se znovu nabít.
0 ×Nahlásit
Richard, Tornaľaflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Vydrz baterii
Standardna kvalita zvuku
0 ×Nahlásit
David, Praha 10flag
Hodnoceno 16.08.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Hodnotím po více než roce používání. Ze začátku mi asi týden neseděly, a pak jsem si na ně konečně zvyknul. Ale teď je používám je skoro každý den, a vždycky si užívám jejich zvuk. Po asi roce jsem je musel reklamovat, protože jedno sluchátko se začalo hodně rychle vybíjet, naštěstí servis je vyměnil asi do týdne, takže super. Snad teď vydrží déle. I přes tyhle problémy jsou to zdaleka nejlepší true wireless sluchátka co jsem měl a musím hodnotit pěti hvězdičkami. Před těmito jsem měl předchozí model XM3.
Nejlepší zvuk co jsem na true wireless sluchátkách zkoušel (i v porovnání s AirPods Pro 2022)
Hodně solidní ANC, automatické přepínání taky docela funguje
Aplikace se spoustou nastavení, např. ekvalizér
Pěnové špunty mi perfektně sedí a vydrží relativně dlouho (asi rok)
Multipoint Bluetooth připojení (po aktualizaci)
Aplikace trochu neohrabaná, trvá dlouho než se připojí
Připojení audia taky není perfektní, někdy trvá trochu déle
Občas narazím na nějkaý bug firmwaru, sluchátka se někdy zaseknou a z ničeho nic restartují, jednou se i resetovalo nastavení
Pro někoho nepohodlný tvar, objektivně jsou větší
Špunty do uši nevydrží věčně, a náhrada je drahá
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.07.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Jedny z najhorších slúchatiek, Sony už nikdy viac. Hudba je ok, ale používanie slúchatiek Vás podnecuje, aby ste ich hodili o zem
Kvalita hudby
Batéria
Otrasné ovládanie v aplikácii
Neskutočne iritujúce ľavé prepínanie režimu
0 ×Nahlásit
Martin, Poděbradyflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím velká spokojenost, za poloviční cenu než stojí iPhone pro sluchátka tak Sony nabízí o jednu třídu kvalitnější. Skvělý zvuk basy výšky vše jak má být s možností si vše upravit a nastavit podle sebe. Skvělé je že si můžete nastavit ty příkazy. Vydrž baterie až 8 hod. Možná drobná nevýhoda je, že sluchátka jsou velká a někdo s malýma usima by mohl mít problém. Překvapením bylo i kvalita zvuku při telefonování ani na druhé straně nepoznali, že mluvím do sluchátek v uších. Za sebe rozhodně sluchátka doporučuji za ty peníze super volba.
Super zvuk
Spousta moznosti nastaveni
Potlaceni sumu a naopak
Moznost nastavit si funkce podle sebe
Komunikuje s AI
Za super cenu sluchatka o tridu lepsi nez Iphone pro
Vydrz baterii
Mozna pro nekoho velikost, pro deti asi nejsou vhodne
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Čistý zvuk
Daleko lepší výdrž na baterii oproti předchozí verzi (ta byla hrozná)
Málo náhradních špuntů
0 ×Nahlásit
Jozef, Miloslavovflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
Najlepsie bezdrotove sluchadla do usi ake sa daju kupit. Vynikajuci noise cancelling a kvalita zvuku. Oproti XM3 je aj krabicka ovela skladnejsia. Vysoko odporucam.
Zvuk
Noise cancelling
Maly pekny charging case
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta Sony True Wireless WF-1000XM4, černá
Ověřený nákup
zvuk
výdrž
funkce
nejlepší pecky, co můžete koupit
absolutně nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14