Obnovit stránku

Recenze Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black

Zajímají Vás názory a recenze na Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black i vy.
Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black - Pouzdro na mobil
Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Black
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Tomáš, Sadskáflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Poudro sice jakž takž těsní, ale..uvniř se rosí, v moři se tlakem okolní vody a vnitřní vlhkosti drodoyková obrazovka přilepí k opoudru a nedá se ovládat .....Ovládání mobilu bočním tlačítkem je díky masicnímu švu pouzdra taky nemožné. Celá věc je k ničemu a spíš k vzteku. Vyhozené peníze.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Ani kapka dovnitř.
Nelze fotit přes obal.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
První použití hned voda v obalu. Nedoporučuji
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 21.07.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Oba obaly prosakovaly. Vložil jsem do obalu mobil, ponořil cca 20cm pod hladinu a když jsem vtáhl mobil na hladinu, obal byl do poloviny plný vody
Nefunkční
Naprosto k ničemu
0 ×Nahlásit
Jan, Pardubice 9flag
Hodnoceno 03.07.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
I potravinářský sáček je víc waterproof
Šňůrka
Není voděodolný - první ponoření do vody hned plný vody
0 ×Nahlásit
Marek, Bechyněflag
Hodnoceno 02.07.2023, varianta Spigen Aqua Shield WaterProof Case A601 2 Pack Aqua blue
Ověřený nákup
Nejlepší nákup, co jsem se rozhodl udělat. Když překonáte úvodní nedůvěru, že mobil utopíte, tak nastane totální euforie z toho, že si na cestách udržíte mobil v suchu za všech okolností. Přivezete si fotky a videa z bazénu, moře... co byste jinak nemohli pořídit. Hele... je to produkt k nezaplacení! Všem doporučuji jako základní výbavu na dovolenou. Po návratu byste za tohle dali klidně trojnásobek ceny, to mi můžete věřit. Zkušenost vynikající.
Udrží mobil v naprostém such
Upravitelná délka šňůry
Dvě pouzdra za skvělou cenu
Vydrží úplné potopení do vody
Dá se přes něj fotit i natáčet
Funguje přes něj dotyk
S mobilem uvnitř pouzdra lze telefonovat
0 ×Nahlásit
Vladimír, Prievidzaflag
Hodnoceno 17.06.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Nemať vodeodolny telefón tak telefón už nemám, tento obal nieje vodeodolny ale s radosťou vodu naberá, po návrate s dovolenky pôjde na reklamáciu a nechcem ho viac vidieť
Žiadne, možno šnúrka na krk 🤣
Tento obal určite nieje vodeodolny, hneď pri prvom použití bola voda všade okolo telefónu, ak nemáte vodeodolny telefón s týmto do vody ani nechoďte!!! Kupoval som to len kvôli dovolenke aby som telefón nemusel nechávať z dohľadu niekde na plazí pod dekou, ale mal pekne zavesený na krku pri sebe to je jediná výhoda tohoto obalu že má šnúrku v balení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.06.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Vyzkoušeno při potápění v moři a absolutně super
Telefon lze v obalu plnohodnotně ovládat
0 ×Nahlásit
Lucie, Prahaflag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Funguje, super
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta Spigen A601 Waterproof Phone Case 2 Pack Clear
Ověřený nákup
Vodotesny
Po cca 5 pouzitich doslo k protrzeni v postrannim svaru. Telefon mi plaval ve vode.
Telefon v obalu prakticky nelze ovladat.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13