Obnovit stránku

Recenze Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra

Zajímají Vás názory a recenze na Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 64 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra i vy.
Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra - Ochranná fólie
Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Skladem > 10 ks
369,-
Do košíku
Maroš, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
drzi na mieste
neprekaza
pekne ochranil display pri padoch
Aplikacia je trocha osemetna, treba na to vhodny priestor a trpezlivost
0 ×Nahlásit
Kontainer-Servis spol. s r.o., Senecflag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pasuje
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 8flag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
v porovnání s fólií Samsung žádné
raději si počkat na skladovou dostupnost originálu od Samsungu
0 ×Nahlásit
Václav, Nymburkflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
nic
je malá
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
instalace za mokra je poněkud dramatická, ale tekutinou nešetřit; folii je potřeba pečlivě vyhladit a chvíli si s tím hrát; ideální kombinace s krytem Spigen.
po instalaci hladký povrch
dobře funguje s pen
dobře funguje biometrika
v balení 2 ks fólie
jedna z mála možností, jak chránit zaoblený displej S23 Ultra
pracnější instalace
0 ×Nahlásit
Martin, Podbořanyflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
Jsem maximálně spokojený.
Nejlepší folie, co se dá koupit
Bez bublin i Prachu
Mokré lepení je skvělé, protože před nalepím nečistoty vytlačíte na strany
Zvládne to nalepit průměrně vycvičený foxteriér.
Zručný chlap si s tím poradí na jedničku bez návodu.
nic
Pokud máte problém doma vyměnit i žárovku nemá cenu ani zkoušet tohle lepit.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Brnoflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Folie je o něco menší než displej, takže dobře sedí s krytem Spigen.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
Stačí se podívat na video s návodem a průměrně uvažující člověk nalepí folii bez bublinek. Jak plus je pro mě, že fólie je menší a není až po okraj, protože využívám odolný obal, který je přesně po okraj fólie. Když jsem dal jiné sklíčko, tak se díky obalu odlepilo, s folii se to nestane.
Za malé peníze, hodně muzi
Dvě fólie
0 ×Nahlásit
Petr, Dolní Lhotaflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup
K mému překvapení bez bublin. Naštěstí jsou v balení dvě fólie a nasadit parádně se povedla až druhá. Sice nezakryje celý displey ale se zakoupeným krytem od stejné značky sedí peckovně.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Týn nad Vltavouflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Spigen Film Neo Flex 2 Pack Samsung Galaxy S23 Ultra
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
snadná instalace
menší než displej, na každé straně kousek chybí, raději Samsung originál
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17