Obnovit stránku

Recenze Spigen Velo A250 Bike Mount Holder

Zajímají Vás názory a recenze na Spigen Velo A250 Bike Mount Holder? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Spigen Velo A250 Bike Mount Holder. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Spigen Velo A250 Bike Mount Holder i vy.
Spigen Velo A250 Bike Mount Holder - Držák na mobilní telefon
Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Prodej skončil
Peter, Bánovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 22.07.2022, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Nevhodné pre MTB do terénu
0 ×Nahlásit
Tomáš, Lipany nad Torysouflag
Hodnoceno 17.07.2022, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Mám ho na bicykli rok a som maximálne spokojný. Drží pevne, gumka stále bez známok poškodenia. Jediný problém som mal počas búrky keďže mobil nie je chránený pred dažďom, ale tak pri objednávaní človek vidí čo kupuje takže maximálna spokojnosť :)
0 ×Nahlásit
Barbora, Bratislava - Staré Mestoflag
Hodnoceno 20.09.2021, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Priazniva cena
Drzi pevne (aj klb sa da utiahnut v pozadovanej polohe)
Tri polohy na hrubku riadidiel
zatial ziadne
0 ×Nahlásit
Barbora, Prahaflag
Hodnoceno 02.09.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Stabilita
Jednoduchá a rychlá montáž
Polohovatelný
Skvělý poměr cena/kvalita
Telefon není chráněn proti dešti
0 ×Nahlásit
Veronika, Milovice nad Labem 1flag
Hodnoceno 14.06.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Snadné montování na kolo
0 ×Nahlásit
Tomáš, Ostravaflag
Hodnoceno 05.06.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
možnost nastavení objímky na různé průměry řídítek
otočný kloub
zajišťovací guma
odzkoušeno na motorce
plastové provedení
uchycení gumou v místě tlačítek
0 ×Nahlásit
Juraj, Nitraflag
Hodnoceno 04.06.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Dobre drží telefón
Cena
Používam na Ninebote ES2 a bol veľký problém namontovať
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 13.05.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
nízká cena
již jsem za měsíc absolvoval 4 výlety o 80km, 2x mi kolo spadlo na řidítka a držák se neurazil
i při drncání kola se mobil nehýbe - což jsem byl překvapen, kloub jsem považoval za slabinu
rychlé nandání a sundání telefonu
nenápadný tvar a velikost
nelze přidělat na tlustší konstrukci řidítek, musel jsem použít nejužší část
kloub je plastový, pochybuji o jeho dlouhé životnosti, zatím však drží a nepovoluje se
0 ×Nahlásit
Marek, Kladno - Kročehlavyflag
Hodnoceno 14.04.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Držák zatím funguje, ani se nepovoluje na členitějším terénu.
Otočitelnost o 360st.
Pojistná guma mi u Samsung A40 při běžném nasazení mačká v pravém horním rohu hlasitost, ale lze jí posunout mimo tlačítko.
Trochu horší vyndavání z držáku, nelze díky gumě jednou rukou, na druhou stranu, člověk obvykle z držáku nevyndavá často.
Mám dost silný představec, čelisti držáku na něj nešly, musel jsem dát na řidítka.
0 ×Nahlásit
Petr, Čestliceflag
Hodnoceno 04.04.2020, varianta Spigen Velo A250 Bike Mount Holder
Ověřený nákup
Drží, skoro se nehne
Trošku mám obavy o životnost té gumy, ale uvidíme
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04