Obnovit stránku

Recenze Spokey Altus zelený

Zajímají Vás názory a recenze na Spokey Altus zelený? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Spokey Altus zelený. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Spokey Altus zelený i vy.
Spokey Altus zelený - Plážový stan
Spokey Altus zelený
Skladem > 10 ks
529,-
Do košíku
Marta, Bojniceflag
Hodnoceno 15.07.2024, varianta Spokey Altus barevné pruhy
Ověřený nákup
dobra vec pri vode.
Chybaju prieduchy-otvory na vetranie neda sa tam dlho byt idete sa zadusit. Inak by bol super. Skoda ze som si to skor nevsimla.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Spokey Altus zelený
Ověřený nákup
Spokojenost, chvíli trvalo než jsem se naučila stan skládat, ale jak příjde člověk na grif, tak je to v pohodě.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Praha 4flag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Spokey Altus zelený
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Supe,rychle.složení když už vychytate složení,na přímem slunci je.ve stanu vedro ale učel že to na vas nepere přímo splní,jak na koupačku tak i na piknik a vylet
0 ×Nahlásit
Petr, Bystřice pod Hostýnem 1flag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta Spokey Altus šedo-tyrkysový
Ověřený nákup
paráda
0 ×Nahlásit
Petr, Chomutovflag
Hodnoceno 20.07.2023, varianta Spokey Altus šedo-tyrkysový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velký prostor pro ležení
Rychle se rozkládá a skládá
Lehký
Dobrý materiál
Je uzavřený bez větrání a na slunci je v něm takové horko, že se v něm nedá vydržet
Asi by byl perfektní při nižších teplotách ale ve vedru se v něm opravdu nedá vydržet
0 ×Nahlásit
Marek, Bratislava - Podunajské Biskupiceflag
Hodnoceno 17.07.2023, varianta Spokey Altus zelený
Ověřený nákup
Ucel splni
V stane chybaju bocne prieduchy co ma jeho nastupca ktory je draksi o 4 eura
0 ×Nahlásit
Zákazník, Hlavní město Praha Hloubětínflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta Spokey Altus zelený
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Easy to use
Compact size
0 ×Nahlásit
Agáta, Hrochoťflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta Spokey Altus zelený
Ověřený nákup
Priestranný
Veľký
Rýchlo rozložený
Rýchle zloženie. Stačí si pozrieť videopostup na youtube, raz - dvakrát si to doma skúsiť a na pláži nie je potom problém ho do pár sekúnd zložiť
žiadne
0 ×Nahlásit
Andrej, Leviceflag
Hodnoceno 06.07.2023, varianta Spokey Altus šedo-tyrkysový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za málo peňazí veľa muziky...
Rýchlo sa rozloží aj zloží...
0 ×Nahlásit
Zákazník, Lysa pod Makytouflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta Spokey Altus šedo-tyrkysový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
rýchlosť
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08