Obnovit stránku

Recenze Swissten držák na kolo BC2

Zajímají Vás názory a recenze na Swissten držák na kolo BC2? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Swissten držák na kolo BC2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Swissten držák na kolo BC2 i vy.
Swissten držák na kolo BC2 - Držák na mobilní telefon
Swissten držák na kolo BC2
Skladem > 10 ks
249,-
Do košíku
Kristián, Nehvizdyflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používám už skoro rok na horském kole a je výborný. Řešil jsem něco podobného na Silničku a tam nainstalovat nejde, protože jsou řidítka oválná ...
Vynikající držák na horské kolo
Drží pevně
Je dobře nastavitelný
Telefon lze perfektně ovládat i za jízdy
Nelze nainstalovat na široký představec
0 ×Nahlásit
Martin, Suchdol nad Lužnicíflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používám na kolo i na motorku
Drží výborně menší i větší telefon
Gumové vložky v čelistech poměrně rychle odpadly, ale náhradu najde doma každý :)
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 5flag
Hodnoceno 25.09.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Videl jsem u brachy a kusim rict, ze je to velmi dobre provedeni. Diky.
Bytelne
Pevne
0 ×Nahlásit
Richard, Moravanyflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoduchá instalace, telefon v krytu výborně drží, jednoduché nasazení telefonu do držáku. I v terénu nedochází k uvolnění.
Jednoduchý, praktický, telefon výborně drží i v terénu
0 ×Nahlásit
Vladimír, Kralupy n.Vltflag
Hodnoceno 07.08.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena držáku odpovídá provedení a způsobu uchycení. Bylo potřeba udělat pár úprav, aby držák skutečně držel a vydržel otřesy a nepovoloval se. Bylo potřeba vymezit vůli mezi objímkou a deskou držáku podložkou ze slabého plíšku (použil jsem plech krytky 3,5" diskety). Tím se již při přitažení desky na objímku šroubem vůbec nepohybovala a nemohla uvolňovat připevňovací středový šroub. Někteří dřívější uživatelé to řešili nadměrným utahovaním tohoto šroubu, ale stejně jim to k povolování nepomohlo, akorát strhly imbusový otvor šroubu. Takto je problém uvolňování desky na připevňovací objímce vyřešen ke spokojenosti. Další uvolňování je u kleštin držáku, kdy se otřesy může povolovat šroub, který nemá aretaci, která u držších držáků bývá. Vyřešil jsem to gumičkou, kterou jsem postrčil pod deskou a navlékl na ovládací kolečko utahovacího šroubu kleštin. Po těchto úpravách telefon v gel. krytu drží pevně, vyzkoušeno v nerovném terénu prvních 50 km. Jako vylepšení je možno vlepit do drážek na desce dva proužky tenké gumy, proti prokluzu telefonu, když ho použijeme bez gelového krytu.
jednoduchý, odlehčený, přitom robusní držák za rozumnou cenu.
Není určen pro rychlou monáž a demontáž na řídítka
Krátký šroub na stahování objímky , alespoň o 5mm delší
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4flag
Hodnoceno 20.07.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup
drží pevně, i při jízdě po kostkách se nehne, uchycení i sejmutí mobilu jde rychle a snadno
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.07.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduchý
pevný
dobře drží mobil standardních rozměrů
jednoduchá montáž na řidítka
cena
0 ×Nahlásit
Markéta, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 12.07.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup
držák v žádném případě nedoporučuju, mobil se na držák upevňuje ze stran přitažením bočnic šroubkem, přitáhnete trošku víc a praskne vám display, přitáhnete málo a velmi lehce vyklouzne
z dolní ani horní strany není mobil na držáku nijak jištěný
držák se na řídítka připevňuje pouze jedním šroubkem a po několika dotycích se držák uvolňuje, což znamená sundat mobil a držák znovu přitáhnout
velmi nepraktické, nevyhovující ani pro hladkou jízdu po silnici, natož v terénu
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup
Telefon drží pevně
Podporuje šířku i výšku většiny telefonů
Dokud s ním jedete po rovině, tak vše drží pevně
Nemá anti-otřesový mechanismus. Dvakrát jsem s ním jel po štěrkové cestě, kde byly hrboly, a závit to nevydržel a rozpadl se po cca půl hodině takové jízdy. Možná vadný kus, ale tento produkt si kvůli tomu již nekoupím.
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 10.07.2023, varianta Swissten držák na kolo BC2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ľahký a jednoduchý
Nedá sa namontovať na väčší priemer riadidiel
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11