Obnovit stránku

Recenze Swissten M5-HK držák na sklo/palubku

Zajímají Vás názory a recenze na Swissten M5-HK držák na sklo/palubku ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 68 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Swissten M5-HK držák na sklo/palubku . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Swissten M5-HK držák na sklo/palubku i vy.
Swissten M5-HK držák na sklo/palubku  - Držák na mobilní telefon
Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Skladem > 10 ks
299,-
Do košíku
František, Děčínflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
Nový hezky drží ALE!!
Při topení na přední okno nebo přímém svitu slunce na čelní okno doslova vyteče lep z přísavky a upatlá okno Addě to hodně špatně očistit
0 ×Nahlásit
Dávid, Kosiceflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
extremne dlhe to je :D
0 ×Nahlásit
Jana, Zdibyflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
drží na skle, podepírá se o palubku, nedrnčí, mobil je po ruce a nezakrývá výhled předním oknem.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Banska Bystricaflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Na skle drzi vyborne.
Magnet udrzi uplne spolahlivo aj velky a tazky mobil (Iphone 15 Plus) po pridani kovovej platnicky pod obal telefonu, ktora je prislusenstvom vyrobku.
Vyborna cena.
Trochu narocnejsie nastavenie stojana, ale nic zlozite.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
Součástí dodávky je i plastová podpěrka na ohebnou tyčku, aby byl držák maximálně stabilní.
velmi silný magnet, krásně udrží mobil o hmotnosti 190 g i přes díry
pěkně provedený držák na mobil
přísavka krásně drží na skle, uvidíme za rok
možná zbytečně dlouhá ohebná tyčka
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
Drží na skle
Slabý magnet
0 ×Nahlásit
Adam, Chrastavaflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
jediný držák co mi v klidu udrží mojí s22 u
silný magnet
dobře tvarovatelny
lehká instalace
0 ×Nahlásit
MetropoleVet Praha s.r.o., Praha - Hlavní město Praha - 19800flag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
mobil z nej pada na každé nerovnosti...nedoporučuji
0 ×Nahlásit
Martin, Brnoflag
Hodnoceno 21.11.2023, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý držák na mobil (/navigaci) s nenápadným designem, velice silným magnetem i pro těžší telefony, který se dá při troše šikovnosti zkrátit na požadovanou délku (máte-li čelní sklo blíže volantu). Navíc se dá skvěle vytvarovat a tvar drží! Pomocný držáček hůře drží na hrubším povrchu (v Mondeu drží skvěle, ve Fusionu hůře), nicméně hlavní "přícucka" na sklo drží skvěle, a nestalo se nám, že by povolila:)
Skvěle drží na skle
Dá se vytvarovat do téměř libovolného tvaru
Při troše zručnosti se dá "chobotek" zkrátit (máte-li krátkou palubovku)
Silný magnet (v balení 2ks)
Pomocný držáček špatně drží na hrubší palubovce
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5flag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta Swissten M5-HK držák na sklo/palubku
Ověřený nákup
drží pevne
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12