Obnovit stránku

Recenze Tanita BC-730 z

Zajímají Vás názory a recenze na Tanita BC-730 z? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tanita BC-730 z. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tanita BC-730 z i vy.
Tanita BC-730 z - Osobní váha
Tanita BC-730 z
Skladem 2 ks
1 469,-
Do košíku
Jaromír, Vyškov Vyškov-Předměstíflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
je přesná
Nemá
Skladná
0 ×Nahlásit
Marcela, Frýdlant nad Ostravicíflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta Tanita BC-730 b
Ověřený nákup
Baterie již jako součást zařízení. Jednoduché nastaveni
Váhu vůbec nedoporučuji. Stále ji testuji a hodnoty, které ukazuje jsou čisté náhodné. Tuk se během jednoho dne a několika měření pohybuje v rozmezí 5%. I po pulhodine. Svaly, věk, zcela náhodné čísla.
Přemýšlím, zda je takové nesmyslné měření mozno reklamovat?!
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.07.2023, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím nevyzkoušeno
0 ×Nahlásit
Peter, Liptovský Mikuláš 4flag
Hodnoceno 27.12.2018, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup
zmerá všetko čo som očakával
väčšia noha sa nezmesti na váhu
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 18.01.2018, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup
perfektní váha pro ty kdo si potřebují hlídat změny v těle
složitější získání údajů
0 ×Nahlásit
Jakub, Martin 1flag
Hodnoceno 16.01.2018, varianta Tanita BC-730 b
Ověřený nákup
To, že je maličká považujem za výhodu. Niekoľkokrát bolo spomenuté, že neodmeria veľké nohy. Ja mám č.44 a bez problémov meria aj keď noha presahuje hranu váhy.
Celkom dobre spracovaný manuál aj s príručkou, kde sú vysvetlené hodnoty a ich "normálne" rozmedzie.
Presnosť je otázna (ako všetky váhy tohto typu). Nemám s čím porovnať tak sa spolieham na to čo ukáže :)
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 9flag
Hodnoceno 21.09.2016, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup
Je to skvělá váha, malých rozměrů, takže je skvěle skladná. Noha 44 bez problémů, ale na hraně.
Podívejte se do diskuze!!!
0 ×Nahlásit
Zuzanaflag
Hodnoceno 02.12.2015, varianta Tanita BC-730 z
Ověřený nákup
malá, pekná, spolahlivá tanita
pre niektore chodidlá trosku mensia ako by mala byt, teda nášlap nie je 100%, ale meria v pohode, len niekedy sa pri väčšom človeku ako keby prilepila na chodidlo a ked da dole jednu nohu, tak tanita sa trochu zdvihne od zeme a zas dopadne...ale da sa tomu predísť, ked na to meraneho upozorníte
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17