Obnovit stránku

Recenze TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů

Zajímají Vás názory a recenze na TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 266 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů i vy.
TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů - Kávové kapsle
TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Skladem > 10 ks
149,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
skoro ako z kaviarne :)
obsahuje kapsule s espressom a kapsule s karamelovým mliečkom.. pri viac zakúpených produktoch je možné experimentovať
som v dobrom prekvapený kvalitou samotnej kávy z kapsule :)
kvalita karamelového mliečka je skôr priemerná ale vzhľadom na pohodlnosť obsluhy nie je čo vytknúť
0 ×Nahlásit
Ludmila, Praha 4 Podolíflag
Hodnoceno 24.12.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nakupují opakovaně
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
Karamel
0 ×Nahlásit
Jozefína, Čáryflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
veľkosť nápoja
chuť
0 ×Nahlásit
Miloslav, Kamenné Zbožíflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+
0 ×Nahlásit
Zákazník, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 05.11.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
lepší než Shop Toffee Nut Latte
za tu cenu nic moc kvalita
s dostatečným množstvím a snížením objemu na minimum a hromadou cukru celkem normální chuť
samotné kafe hořké
0 ×Nahlásit
Michaela, Vrchotovy Janoviceflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
Kávové kapsle patria medzi tie najlepšie, čo som vyskúšal. Skvělá chuť, perfektná pěna, příprava je hračka. Doporučuji.
Skvělá chuť
Perfektná pěna
Jednoduchá příprava
0 ×Nahlásit
Silvie, Hradec Králové 3flag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
Moc dobrý kafe.
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta TASSIMO kapsle Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 nápojů
Ověřený nákup
Z veľkých, mliečnych kávovvých nápojov, toto nám chutí najviac. Zvykli sme vylepšiť trochu medom na spodok pohára a vrch ochutiť škoricovým cukrom. Treba k tomu použiť dlhý, veľký pohár. Kapsule sú zrozumiteľne označené, prípravu sa nedá pokaziť. Chuťovo naozaj veľmi vydarený kapsulový nápoj.
z veľkých nápojov je najlepší
jednoduchá príprava
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12