Obnovit stránku

Recenze Tefal KO851830 Digital Display Black

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal KO851830 Digital Display Black? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 255 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal KO851830 Digital Display Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal KO851830 Digital Display Black i vy.
Tefal KO851830 Digital Display Black - Rychlovarná konvice
Tefal KO851830 Digital Display Black
Skladem > 5 ks
1 599,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Krasný vzhled
Rychlost vaření
Stupně které se nastaví
Konvice po vaření není z venčí horká
Signalizace uvaření
Konvice je snadno omakaná
Hned se poškrabe
Leský materiál
Není ukazatel vody
0 ×Nahlásit
Jiří, Podolíflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vynikající výrobek.Jsem spokojený
0 ×Nahlásit
Miroslav, Hradec Královéflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
perfektní
0 ×Nahlásit
Šimon, Slovenský Grobflag
Hodnoceno 28.03.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cital som vela recenzii ked som sa rozhodoval, ktoru kanvicu vybrat, a musim povedat, ze bud tie recenzie pisu totalni debilkovia, alebo mali iny produkt, lebo kanvica, ktoru som kupil, je skvela v kazdom smere! Veko je nerezove, nie plastove a kanvica absolutne ani trosku nesmrdi plastom (a to mam dost citlivy nos). Tlacidla sa stlacaju lahko aj mne, aj priatelke, neviem si predstavit, komu by toto mohlo byt zatazko. Ani kvapka sa mi za tie cca dva tyzdne, co ju mam, nevyliala mimo, takze poznamky o tom, ze sa vylieva mimo pohara, je bud strasna blbost, alebo mal dany clovek inu kanvicu. Veko staci stlacit a samo vyskoci, netreba ho manualne otvarat. Ovlada sa uplne jednoducho, ani som nemusel otvarat manual a vsetko som intuitivne pochopil. Kabel sa da do zakladne navinut aby ho nebolo vidno. Teda all in all, nemam jedinu vyhradu.
velmi dobre materialy
dizajn
funkcnost
nizsia wattaz, trosinku dlhsie trva tu vodu zohriat, ale to si clovek zvazi, ci chce rychle zohriatie, alebo nizsiu spotrebu
0 ×Nahlásit
Simona, Humennéflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Tefal KO854830 Digital Smart & Light
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tichá
Rýchlosť zovretia vody
Výhoda zvolenia si určitej teploty
Krásny dizajn
0 ×Nahlásit
Jan, Dobříšflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Elegantní konvice s displejem ukazujícím teplotu vody a možností nastavit si různé finální teploty. Splňuje očekávání, až na zápach, který snad časem zmizí.
Moderní elegantní vzhled
Rychle ohřátá voda
Zvuková signalizace
Konvice je cítit plastem při ohřátí vody.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Tichá
Zobrazuje tepl.vody
Celkem těžká
Když se nalévá uvařená voda do hrnku, kape voda z hubičku konvice mimo (cintá).
0 ×Nahlásit
Sofie, Brno 28flag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Z venku se prakticky neohřívá takže je bezpečná pro domácnost s dětmi
Jednoduché ovládání
Přehledná stupnice teploty
Měrka obsahu vody je pouze uvnitř takže se hůře kontroluje nižší obsah vody
Při maximální naplnění se následně hůř vylévá voda např. do hrnce a je nutné otevřít víčko
0 ×Nahlásit
Karel, Mistřiceflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pro spuštění stisknete 100C, nebo se musíte proklikat k požadované teplotě - na první stisk se zvolí nejnižší teplota a dalším stiskem o stupeň vyšší. Při dalším spuštěním musíte opakovat. Ale je to o zvyku a jinou konvici už bych nechtěl.
rozumná cena
skvělý vzhled
relativně tichá (ale po uvaření 2x pípne)
poklop nejde úplně otevřít a stupnice není skoro vidět
0 ×Nahlásit
Daniel, Čadca 1flag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Tefal KO854830 Digital Smart & Light
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľká spokojnosť.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01