Obnovit stránku

Recenze Tefal KO854830 Digital Smart & Light

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal KO854830 Digital Smart & Light ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 269 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal KO854830 Digital Smart & Light . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal KO854830 Digital Smart & Light i vy.
Tefal KO854830 Digital Smart & Light  - Rychlovarná konvice
Tefal KO854830 Digital Smart & Light
Skladem > 5 ks
1 499,-
Do košíku
Katarína, Hlohovec 1flag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Nema poistku v pripade nahodneho zapnutia
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Smart enough
Divný tvar
Není vidět množství vody
Displej je na jedné straně a v místě pro konvici přirozeně ji dávám displejem ke zdi :D Je to spíš o kk a zvyku než o konvici samotné.
0 ×Nahlásit
Pavol, Michalovce 1flag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Tefal KO854830 Digital Smart & Light
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatial nic
Pekny design
0 ×Nahlásit
Monika, Čierny Balogflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Super sme spokojný to je už druhá ta prvá vydržala 4tý rok
0 ×Nahlásit
Zákazník, Liběchovflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Volitelne nastaveni teploty, ale slabsi topne teleso, takze delsi doba ohrevu.
0 ×Nahlásit
Alexandra, Bratislavaflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
veľmi jednoduché ovládanie
na rozdiel od iných kanvíc tohto typu má klasické vyberateľné sitko
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
Krasný vzhled
Rychlost vaření
Stupně které se nastaví
Konvice po vaření není z venčí horká
Signalizace uvaření
Konvice je snadno omakaná
Hned se poškrabe
Leský materiál
Není ukazatel vody
0 ×Nahlásit
Jiří, Podolíflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vynikající výrobek.Jsem spokojený
0 ×Nahlásit
Miroslav, Hradec Královéflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup
perfektní
0 ×Nahlásit
Šimon, Slovenský Grobflag
Hodnoceno 28.03.2024, varianta Tefal KO851830 Digital Display Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cital som vela recenzii ked som sa rozhodoval, ktoru kanvicu vybrat, a musim povedat, ze bud tie recenzie pisu totalni debilkovia, alebo mali iny produkt, lebo kanvica, ktoru som kupil, je skvela v kazdom smere! Veko je nerezove, nie plastove a kanvica absolutne ani trosku nesmrdi plastom (a to mam dost citlivy nos). Tlacidla sa stlacaju lahko aj mne, aj priatelke, neviem si predstavit, komu by toto mohlo byt zatazko. Ani kvapka sa mi za tie cca dva tyzdne, co ju mam, nevyliala mimo, takze poznamky o tom, ze sa vylieva mimo pohara, je bud strasna blbost, alebo mal dany clovek inu kanvicu. Veko staci stlacit a samo vyskoci, netreba ho manualne otvarat. Ovlada sa uplne jednoducho, ani som nemusel otvarat manual a vsetko som intuitivne pochopil. Kabel sa da do zakladne navinut aby ho nebolo vidno. Teda all in all, nemam jedinu vyhradu.
velmi dobre materialy
dizajn
funkcnost
nizsia wattaz, trosinku dlhsie trva tu vodu zohriat, ale to si clovek zvazi, ci chce rychle zohriatie, alebo nizsiu spotrebu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09