Obnovit stránku

Recenze Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi

Zajímají Vás názory a recenze na Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi i vy.
Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi - Liou Cch'-sin
Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi
Skladem > 10 ks
176,-
Do košíku
Jan, Velké Popoviceflag
Hodnoceno 24.06.2024, varianta Temný les
Ověřený nákup
napínavé
zajímavé
0 ×Nahlásit
Jan, Roztoky u Prahyflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta Temný les
Ověřený nákup
Druhý díl mi přišel nejslabší ze série 3 knih, ale stále dobré.
trochu se to táhlo
0 ×Nahlásit
Radomír, Roztokyflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta Temný les
Ověřený nákup
10 z 5 hvězdiček. Nejlepší co jsem letos četl. Vůbec nechápu, že jsem váhal tak dlouho. Hodně lidí mi to doporučovalo a už rozumím proč. Nejsem vůbec velký čtenář, ale nikdy bych neřekl že přečtu 450 stránkovou knihu jako nic a budu chtít další díl, tento, který má 600 stránek a ten poslední 700. A přesně vím, že i po celkových 1750 stránkách, až dočtu poslední slovo, mi to bude připadat málo a budu chtít víc.
Úplně nejvíc doporučiji (celou trilogii)
Skvěle se to čte
Z nečtenáře udělá čtenáře
Tolik napetí
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 21.10.2023, varianta Temný les
Ověřený nákup
obecně u všech tří dílů platí, že obsahují hodně zajímavé koncepty a představy z oblasti fyziky, technologií, sociologie aj.
Bez sexu, vulgarit, spisovný jazyk
Dobrý poměr cena/počet stran
občas málo děje
některé koncepty by si zasloužily více prostoru na úkor zbytečných detailů z života postav, které nic nemění
0 ×Nahlásit
Leoš, Roudnice Nad Labemflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta Temný les
Ověřený nákup
knížka je super, doporučuji
0 ×Nahlásit
Amálie, Vodochodyflag
Hodnoceno 08.12.2022, varianta Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi
Ověřený nákup
U druhého dílu jsem se musel již začít soustředit více na děj příběhu, jelikož příběhové linky se začaly větvit, a autorovy brilantní myšlenkové pochody jsou až neskutečné. knížka mně bavila, možná až moc :) Ale tato kniha je ještě stravitelná na rozdíl od posledního dílu :D
Velmi napínavý příběh
Čtivé
Vykreslené reálně možnosti lidstva a žádné přehnané High-tech technologie
Představivost autora je bezbřehá :)
Opět jména, ale to asi každému evropanovi přijde zvláštní
0 ×Nahlásit
Zákazník, Liberec 6flag
Hodnoceno 28.11.2020, varianta Temný les: Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi
Ověřený nákup
Lepší než první díl trilogie
0 ×Nahlásit
On-Line, spol. s r.o., Třinecflag
Hodnoceno 01.08.2019, varianta Temný les
Ověřený nákup
Dobré jedním uchem za 3 dny
3 dny se mnou nic nebylo
0 ×Nahlásit
Amálie, Rakovníkflag
Hodnoceno 25.05.2019, varianta Temný les
Ověřený nákup
Výtečné pokračování!
0 ×Nahlásit
Roman, Plzeňflag
Hodnoceno 19.02.2019, varianta Temný les
Ověřený nákup
Velmi napínavý děj
Originální zápletka
Velice realisticky pojaté
Využití poznatků současné vědy
Excelentní pokračování příběhu
Zpočátku horší orientace v čínských jménech
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03