Obnovit stránku

Recenze Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass

Zajímají Vás názory a recenze na Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass? U nás má zatím hodnocení 3,6 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass i vy.
Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass - Ochranné sklo na objektiv
Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Vojtěch, Praha 22flag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Ochrání před běžným poškrábáním
Prasklo z ničeho nic (už podruhé, takže to nebude náhoda)
0 ×Nahlásit
Jiří, Stráž pod Ralskemflag
Hodnoceno 24.09.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Žádné
Ochranné sklo mám prasklé a nikdy mi telefon nespadl. Je velmi křehké. Nedoporučuji.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Nedrzi prilepene na zadni strane cocek. Nejspis nesedi rozmery.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.07.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Hned praskne, životnost ani ne týden!! Zkoušeno 3x
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.07.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Sklo je přesné
Pozor jaký kryt pak chcete mít na telefonu, některé tam kvůli sklu nepasují
Je trochu křehčí, první prasklo při razantním položení telefonu na stůl již po třech měsících
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 13flag
Hodnoceno 12.07.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Přesné
Dobrá aplikace
Sedí s více kryty
Fotoaparát kvůli sklu přeskakuje a špatně ostří
Při položení na stůl prasklo - asi hodně křehké
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 3flag
Hodnoceno 10.07.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Po aplikaci na telefon nepasuje do zadního pouzdra (FIXED MagPurity AntiUV s podporou Magsafe). Myslel jsem si, že výrobci s tím nějak počítají ale nepočítají... Abych měl ochranné sklo jen na foťák a neměl na samotný telefon je asi k ničemu.
Přijatelná cena
Nepasuje na jiné něž apple zadní kryty!
0 ×Nahlásit
Lukáš, Kolínflag
Hodnoceno 03.07.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Pokaždé, když sundám zadní kryt telefonu, ochranné sklo fotoaparátů praskne. Stalo se to již po několikáté.
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 10flag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Těměř všechny otvory jsou zakryté, takže prach proniká méně mezi objektivy
Slabší lepidlo, při sundavání krytu telefonu se sklíčko téměř určitě odloupne a po znovunalepení už moc nedrží
Poměrně křehké
0 ×Nahlásit
Nikola, Košice - Sídlisko Ťahanovceflag
Hodnoceno 13.06.2023, varianta Tempered Glass Protector pro iPhone 14 Pro, 3D Glass
Ověřený nákup
Toto sklíčko mi zachránilo fotoaparát pri páde na afalt:)
Jednoduché nalepenie
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03