Obnovit stránku

Recenze TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25

Zajímají Vás názory a recenze na TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25 i vy.
TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25 - Džbán
TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25
Skladem > 10 ks
579,-
Do košíku
Milan, Tišnovflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, oranžová 646628.17
Ověřený nákup
velk
0 ×Nahlásit
Adriana, Prahaflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, oranžová 646628.17
Ověřený nákup
Více účelová
Horké i studené
Snadná udržba
Lze dát do myčky
Lehká
Velký objem
0 ×Nahlásit
Sylva, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25
Ověřený nákup
bez plastu lze dát do mycky
samostatně lze dát i příchutě pomeranče, limetky, bylinek
do dalšího lze dát led
nesmím dávat plné, pak já u stolu neunesou.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Horní Břízaflag
Hodnoceno 10.04.2022, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l, s vyluhováním a chlazením, červená 646628.20
Ověřený nákup
vnitřní sítko, chladící vložka, velký objem, spokojenost, používáme na čaj i na chlazené nápoje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.04.2022, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25
Ověřený nákup
Jediná drobnosť je že prvý liter zaplní tak dno nádoby a je sanca ze nepokryje ani celý čaj v sitku, takže treba v takom prípade použiť viac vody ako by som chcel
zatiaľ perfektný
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bratislavaflag
Hodnoceno 16.12.2021, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25
Ověřený nákup
hádam jediný taký veľký sklenený džbán s vylúhovacím sitkom na trhu
je dosť krehký... toto je za ostatných 5 -6 rokov už náš štvrtý Teo :( Prvý praskol pri varení na sklokeramike, druhý sa naťukol pri ručnom umývaní a tretí skončil pri vyberaní z umývačky. Asi sme doma šikovní :) Myslím, že po ďalšej nehode už najbližšie kúpime radšej nejaký smaltovaný
privítal by som širšie vylúhovacie sitko
škoda, že nie je v ponuke aj iný takýto objemný džbán ale s trošku širším dnom a menšou výškou
0 ×Nahlásit
Jakub, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 27.12.2018, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, zelená 646628.25
Ověřený nákup
Džbán, skleněný 😊 kvalitní
Cena
0 ×Nahlásit
Roman, Krňanyflag
Hodnoceno 30.09.2018, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l s vylouhováním a chlazením, oranžová 646628.17
Ověřený nákup
obsah, chlazení
nic
0 ×Nahlásit
Monika Heroutová, Zdibyflag
Hodnoceno 13.08.2018, varianta TESCOMA Džbán TEO 2.5l, s vyluhováním a chlazením, červená 646628.20
Ověřený nákup
Výborná
už se neprodávají náhradní chladící kapsle
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06