Obnovit stránku

Recenze TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač

Zajímají Vás názory a recenze na TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač i vy.
TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač - Bezsáčkový vysavač
TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Skladem > 5 ks
1 649,-
Do košíku
Martin, Diviacka Nová Vesflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vysava dobre,silno
Dlhý kabel
0 ×Nahlásit
Eva, Vizoviceflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velká spokojenost.
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup
dlouhý kabel
cena
hlučnější
0 ×Nahlásit
Zákazník, Žilinaflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup
Veľmi výkonný
Šikovný
Pomerne ľahký
Filtre sa dajú kúpiť len na stránke výrobcu
0 ×Nahlásit
Adriana, Ostrava Porubaflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup
Musím se přiznat, že s ohledem na pořizovací cenu (v akci za 1300), jsem od vysavače moc neočekávala, ale velmi mile mě překvapil. Vysává opravdu poctivě (jen občas nezachytí kočičí chlupy - ty je nutno vysát opakovaně, nebo odklidit ručně). Dobře se čistí, je lehký do ruky, jen má trochu nešťastně umístěné vypínací tlačítko - na rukojeti. Takže se mi už stalo, že jsem vysavač nechtěně při vysávání vypnula. Ale je to drobnost. Jinak je vysavač za ty peníze opravdu super. Po špatných zkušenostech s aku vysavači (předchozi vysavač za téměř 5 tis, kdy po roce baterie vydrží jen cca 5 minut), jsem hledala tyčový vysavač na kabel, kterých na trhu moc není. Našla jsem tento a za tu cenu opravdu nelituji.
Cena
Výkon
Dlouhý kabel
Nástavce
Náhradní filtr
Lehký, dobře se ovládá
Prachovou nádobku lze umýt
Nešťastně umístěné zapínací/vypínací tlačítko (na rukojeťi, kde vysavač držíte při vysávání)
0 ×Nahlásit
Marián, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vyhovuje
0 ×Nahlásit
Vít, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup
Vysavač má dobrý design, dobře se ovládá, výkon je dostačující. Na rozdělávání trubky to chce trpělivost, ale na druhou stranu drží spolehlivě. Produkt bych doporučil.
výkon
design
nefouká směrem na vás
ovladatelnost
velikost nádobky
koupil bych znovu
nestojí sám
mini držák jen na vysavač a šňůru ne na příslušenství
zapínání ne na ideálním místě
nádobka méně bytelná
0 ×Nahlásit
Zákazník, bratislavaflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Suuper
0 ×Nahlásit
Erika, Leviceflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup
kupila som tento vysavac mojej dcere do izby.... nech si vysava sama izbu!!! a vyskusala som ho a nechala som si ho!!! je super!!!!
0 ×Nahlásit
Eva, Bratislavaflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta TESLA AeroStar T300 - bezsáčkový podlahový vysavač
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vysávač je ľahký, ľahko ovládateľný, keďže som chcela vysávač s káblom, veľmi oceňujem jeho dĺžku. Veľmi ľahká a nenamáhajúca práca s kĺbom vysávača, bez vreckový a tým jednoduchá údržba a vysávač je tým pádom stále čistý. Po praktických skúsenostiach s vysávačom sme kúpili ďalší kus, ako darček pre moju 86-ročnú mamičku. S týmto novým vysávačom je minimálna námaha, na rozdiel so starým kĺbovým vysávačom, ktorý jej tak isto dobro slúži, ale je neporovnateľne ťažší ako náš produkt. Vysávač je praktický aj pre jeho variabilné využitie. Odporúčam tento produkt, ako nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04