Obnovit stránku

Recenze TESLA LifeStar UV550

Zajímají Vás názory a recenze na TESLA LifeStar UV550? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESLA LifeStar UV550. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESLA LifeStar UV550 i vy.
TESLA LifeStar UV550 - Ruční vysavač
TESLA LifeStar UV550
Skladem > 5 ks
2 499,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup
Škoda, že jsem váhala a nekoupila dřív. Mám dvě kočky s dlouhými chlupy a zvláště nyní na jaře, kdy je pouští, je vysavač mým každodenním přítelem.
je méně hlučný než velký vysavač
lépe ovladatelný než velký vysavač
výkonný
dobře se čistí
0 ×Nahlásit
Simona, NováDedinkaflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup
Najlepsi vysavac na chlpy ! Mam 3 macky a potah na sedacke , ktory mi dava zabrat. Tento vysavac s tym vsak nema ziadny problem ! Mala som si ho kupit uz skor
Lahke cistenie
Dlhy kabel do zastrcky
Pekny vyzor
Skoda ze je nemotorny do zahybov a na povrch , ktory nie je rovny ale zaobleny sa s tym tazko manupuluje ale inak super aj tak
0 ×Nahlásit
Marie, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
O žádných nevýhodách nevím.
Vysavač je výborný
0 ×Nahlásit
Nikola, Stropkovflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup
Hľadala som vysávač, ktory bude konkrétne na zvieracie chlpy. Som nadmieru spokojná so silou tohoto vysávača. Vysaje nie len chlpy, ale aj všetku nečistotu z matraca, posteľného prádla a koberca. Je naozaj silný a zbožňujem keď vidím, ako sa zapĺňa nádoba a aký rozdiel vidno na povysávanom nábytku. Mám doma aj robotický vysávač aj klasický, ale nedokážu vysať toľko špiny a chlpov, čo dokáže tento malý, i keď trochu ťažký zázrak.
sila
rýchlosť hltania nečistôt
dostatočne dlhý kábel s ktorým sa dobre pracuje
ľahké uloženie vzhľadom na jeho veľkosť
jednoduché používanie
nie je veľmi hlučný
silná kefa na zachytávanie chlpov a vlasov
0 ×Nahlásit
Tomáš, Plzeň 3 - Skvrňanyflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje perfektně
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup
Nedoporučuji. Po krátké zkušenosti jsem vše rozebral, vyčistil a vracím. Užitečnost = 0.
Prach to ze sedačky a z povlečení vytáhlo. Toť vše, jako jiný kartáč na vysavači.
Naprosto vše. Selhání Tesly.
15min vysáváte, 30min čistíte samotný přístroj od prachu.
Prach se dostává i k lampě a po průhledném skeletu, po cca. 15min čištění byla zaneseno vše prachem.
Průměrný výkon. Robotický kartáč na běžném vysavači je silnějš.
Nedostane se pod spáry. Je to jen jezdítko/šidítko
ohle je parodie na vysavač pro čalounění.
Nepraktické, nevhodné. Více práce než užitku.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Doporučuji
Člověk se diví, co vše vysaje
Opravdu kvalitní
0 ×Nahlásit
Robert, Karlovy Vary 17flag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup
skvělý
0 ×Nahlásit
Peter, Poprad 1flag
Hodnoceno 05.11.2023, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super
0 ×Nahlásit
Dana, Zdibyflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta TESLA LifeStar UV550
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje skvěle doporučuji.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16