Obnovit stránku

Recenze TESLA PowerStar GT400

Zajímají Vás názory a recenze na TESLA PowerStar GT400? U nás má zatím hodnocení 2,8 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESLA PowerStar GT400. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESLA PowerStar GT400 i vy.
TESLA PowerStar GT400 - Tyčový vysavač
TESLA PowerStar GT400
Skladem 4 ks
3 789,-
Do košíku
Lucie, Skryje u Rakovníkaflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
Klady žádné nemám
Špatně se drží
Malý výkon
Vydrž baterie je chvilkova
Fungoval jen půl roku
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 8flag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
starnej kram
0 ×Nahlásit
Jiří, Říčanyflag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
Nízká cena
slabý výkon
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.03.2023, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
Po 8mesiacoch proste skapal, baterka ostala nepoužiteľná a samozrejme nepodliehala reklamácii. Cize sme si ho dlho neužili.
Sikovny, spratny, vyborne vysaval koberce
Slaba batéria
0 ×Nahlásit
Andrea, Plavecký Štvrtokflag
Hodnoceno 14.03.2023, varianta TESLA PowerStar GT400
Ověřený nákup
normálne láska na druhý pohľad....prečo druhý??? 😀 sklamal ma 8m kábel...ale už sme sa zaľúbil do seba..... 😊 😇
0 ×Nahlásit
Eduard, Rumburkflag
Hodnoceno 09.03.2023, varianta TESLA PowerStar GT400
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
šikovný pomocník 3v1
dobrá výdrž
není těžký
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.02.2023, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
žádné
měla jsem vystavené zboží, po nabití, zapnutí - nic, možná spíš reklamace na Alzu, ale i tak působí strašně fórově
myslím, že tento produkt si nezaslouží existenci
0 ×Nahlásit
Vlastislav, Studánkaflag
Hodnoceno 07.02.2023, varianta TESLA PowerStar GT400
Ověřený nákup
škoda utracených peněz
téměř nevysává
0 ×Nahlásit
Monika, Ústí nad Labem 11flag
Hodnoceno 15.01.2023, varianta TESLA PureStar E40
Ověřený nákup
Tichý
Dobrý sací výkon
Nástavce
Dobrá manipulace
Těžší, ale dá se to
Po půl roce odešel hlavní kartáč. Reklamováno, následně vrácení peněz.
0 ×Nahlásit
Roman, Dubí 1flag
Hodnoceno 29.11.2022, varianta TESLA PowerStar GT400
Ověřený nákup
Manželka vysávala koberec a zlomila se horní část rukojeti. Asi nějaký zmetek, protože manželka má artrózu a nemá prakticky žádnou sílu. Aby takto praskl horní díl při vysávání koberce, nedělá značce TESLA moc velkou reklamu. Jedná se o TESLA PowerStar GT400, nepoť všechny recenze pod tímto vysavačem, patří jinému typu vysavače, nějakému bateriovému.
vysává dobře
pára funguje také dobře
je těžší
na svou váhu velice chatrná rukojeť, jako klasická Čína
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01