Obnovit stránku

Recenze TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)

Zajímají Vás názory a recenze na TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva) i vy.
TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva) - Robotický vysavač
TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Skladem > 5 ks
7 199,-
Do košíku
Daniel, Teplice 10flag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta TESLA RoboStar iQ400 (bílá barva)
Ověřený nákup
Moznosti ovládání aplikace
Různé režimy
Nastavitelný režim sání
0 ×Nahlásit
Jindřich, Praha 15flag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
Zatím jsem nenašel nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Brno 39flag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta TESLA RoboStar iQ400 (bílá barva)
Ověřený nákup
Dávat dohromady vytírání a vysávání nebyla dobrá volba od výrobce. Nedělá pořádně ani jedno.
Cena
Česká značka
Místo vytírání doslova vodu vylívá, když pak jede na druhou stranu, tak boční kartáče fungují jako rozstřikovače. Myslel jsem, že mě asi trefí šlak, když jsem to viděl dělat na plovoucí podlaze. Ještě že jsem byl u toho.
Na koberci za sebou po zemi táhne mokrou hadru.
Nezvyšuje na koberci automaticky výkon, jak je slibováno výrobcem.
Vysátý prach je uvnitř rovnou i mokrý, včetně zvířecích chlupů, takže nelze vysypat, musíte to všechno umýt a pak nechat rozložené uschnout.
0 ×Nahlásit
Milan, Prahaflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
Pomer vykon cena/vykon je k nicemu. Produkt absolutne nefunguje.
uprimne nic
I po mesici pouzivani se stale zasekava na naprosto stejnem miste pod susakem na pradlo, kdyz ho postavim mimo, za minutu tam najede znovu
i po mesici pouzivani po vybiti hleda 20 minut nabijeci stanici, casto se vybije a musim ho tam donest
uz po prvni vysavani z bocnich kartacku odpadavaji vlakna
narazi do nabytku, do nohou od stolu, do vseho, i kdyz dane misto projel mnohokrat
ackoli ma stanici na vysypani odpadu, stejne se to musi delat rucne
funkce vytirani je k nicemu, absolutne nic to nevytre
kdyz prejede cely byt, muzete to po nem vytrit mopem, protoze nic neuklidi
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dunajská Stredaflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tichý
0 ×Nahlásit
Jana, Krabčiceflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
V poměru cena výkon je ok, stačí mi to. Předtím jsem měla xiomi a musím říct, že xiomi byl co se týče mapování pokoje a narážení do nábytku mnohem lepší, ale jinak je za mě dobrý. Účel splní.
Nespadne ze schodů
Relativně tichý chod
Vyluxuje jak má
Naráží do nábytku
0 ×Nahlásit
Ľuboš, Krompachyflag
Hodnoceno 12.10.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnost
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kutná Hora 1flag
Hodnoceno 24.09.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
Tichý
Často se zasekává i okolo rohu či futer.
Při zaseknutí u vytírání voda stále teče, tudíž je nevhodný na plovoucí podlahu.
Voda z něj teče i v doku, i když byla vylita, ale nejde z něj dostat všechny kapky, ty z něj pak tečou v doku.
Když se zasekne, tak se většinou spustí od začátku, než aby pokračoval.
0 ×Nahlásit
Richard, Plzeňflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
Funguje vše jak popisuje výrobce
Tichý pomocník
Volitelné nastavení vytírání / satí
Časový rozvrh úklidu
Ovládání blbuvzdorné
Za krásnou cenu nadstandartní výkon
Automatické vysypávaní
Výrobce uvádí, že pokud robot má v nádržce vodu neměl by zaject do doku.
0 ×Nahlásit
Monika, Svätý Antonflag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta TESLA RoboStar iQ400 Plus (bílá barva)
Ověřený nákup
super pomocník, všetko ide ako má, pekný vzhľad, dodanie do 24h
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14